Razer Phone 2, lansat oficial pentru România

19.12.2018
Razer Phone 2, lansat oficial pentru România

Razer a anunţat disponibilitatea noului flagship de gaming Razer Phone 2 şi în magazinele din România.

Specializat în produse de gaming, Razer a anunţat cea de-a doua generaţie de smartphone-uri sub brand propriu. Noul telefon botezat  „Razer Phone 2” vine cu o serie de îmbunătăţiri care aduce telefonul la zi cu hardware-ul pe o piaţă deja aglomerată de alte dispozitive dedicate gamerilor.

Razer Phone 2 păstrează dimensiunile şi forma generală a modelului de anul trecut, preferând să adauge noi componente la interior decât să revoluţioneze complet conceptul de smartphone de gaming. Noul model vine echipat cu ecran IGZO de 5,7” QHD pe format 16:9, care beneficiază în continuare de rată de împrospătare la 120 Hz. Noul smartphone plusează însă cu luminozitate mai mare cu 50% faţă de Razer Phone 1.

De asemenea, Snapdragon 845, cel mai puternic chipset disponibil în 2018 pentru telefoane cu Android, stă la baza noului telefon, acesta beneficiind pe răcire cu o cameră de vaporizare, ceva ce alţi producători numesc „răcire cu lichid”.

Razer Phone 2 vine echipat cu 8 GB memorie RAM, 64 GB stocare internă, posibilitatea de a adăuga un card de memorie de până la 1 TB şi un acumulator de 4.000 mAh care asigură 10 ore de funcţionare cu ecranul pornit la frecvenţă de 120 Hz, conform Razer. Camerele foto au fost îmbunătăţite, cea principală beneficiind de doi senzori de 12 megapixeli, unul stabilizat cu f/1.75 pentru fotografii normale şi unul nestabilizat cu f/2.6 pentru zoom.

Noul Razer Phone 2 oferă o performanţă sporită cu aproximativ 30% faţă de predecesor, datorită combinării componentelor de top cu un nou sistem de răcire.

Razer Phone 2 debutează în România în oferta eMAG, alături de primul Razer Phone. Ambele dispozitive având preţuri „speciale” cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, Razer Phone 2 este disponibil la preţul de 3500 lei. Cumpărătorii dispuşi să se mulţumească cu un smartphone din generaţia anterioară pot obţine originalul Razer Phone la preţul de 2000 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult