13 filme şi seriale care apar pe platfoma HBO Go în luna februarie 2020

23.01.2020
13 filme şi seriale care apar pe platfoma HBO Go în luna februarie 2020

HBO Go este cel mai vechi serviciu de streaming de filme şi seriale disponibil în România, mulţi utilizatori având acces la el direct prin abonamentul de televiziune prin cablu, acesta fiind oferit celor care aleg pachetul HBO. În fiecare lună, HBO adaugă noi filme, seriale şi documentare pe acest serviciu. Iată care sunt noutăţile pe care HBO Go le va primi în luna februarie din 2020.

1. The New Pope (Noul Papă)

Continuarea serialului Tânărul Papă (The Young Pope) vine sub forma unui nou serial numit Noul Papă (The New Pope), care debutează în februarie pe HBO Go. Jude Law şi John Malkovich sunt cele două nume mari pe care acest serial le va avea în rolurile principale.

2. Outsider

Outsider este o mini-serie bazată pe un roman scris de Stephen King. Serialul a debutat deja în luna ianuarie, însă va fi continuat şi va rula pe HBO şi HBO Go şi în februarie.

3. Strike Back (Riposta) Sezonul 7

Fanii serialelor de acţiune vor avea un nou sezon din serialul Strike Back (Riposta), care urmăreşte o echipă a forţelor speciale britanice numită Section 20.

4. Avenue 5

Avenue 5 este un nou serial de comedie a cărui acţiune are loc în spaţiu, pe o navă săpaţială. În rolul principal este actorul britanic Hugh Laurie, faimos pentru rolul său din serialul House M.D. (Dr. House).

5. Babylon Berlin Sezonul 4

Serialul poliţist Babylon Berlin, a cărui acţiune are loc în Berlinul anilor 20 se întoarce în cel de-al patrulea sezon.

6. Last Week Tonight with John Oliver (Ştirile săptămânii cu John Oliver)

John Oliver va lansa şi pe parcursul lunii februarie noi episoade ale emisiunii sale săptămânale în care sunt prezentate în mod amuzant diverse subiecte pe teme politice şi sociale.

7. Kidding (Glumeam!) Sezonul 2

Jim Carrey revine pe HBO Go în februarie în cel de-al doilea sezon al serialului Kidding (Glumeam!). Această dramă-comedie urmăreşte viaţa personajul lui Carrey, un faimos prezentator de emisiuni pentru copii, care se confruntă cu probleme pe plan emoţional şi familial.

8. Miracle Workers: Dark Ages (Creatorii de Miracole: Evul Mediu)

Serialul antologic Creatorii de Miracole (Miracle Workers) se întoarce cu un nou sezon, de data aceasta acţiunea fiind plasată în Evul Mediu. Distribuţia este compusă din actori de succes precum Daniel Radcliffe (Harry Potter) şi Steve Buscemi (Bordwalk Empire).

9. McMillions (documentar)

McMillions este un nou serial documentar care urmăreşte cazul fraudelor în cadrul concursului organizat de McDonald’s şi Hasbro pentru o promoţie în cadrul jocului de societate Monopoly. Majoritatea câştigătorilor au fost falşi, iar seria urmăreşte persoane care au fost implicate în acest caz.

10. Modern Family (O familie Modernă)

Ultimul sezon din Modern Family va rula începând din luna februarie pe HBO Go. În distribuţie sunt actori faimoşi precum Ed O’Neill (Al Bundy din Married with Children) şi Sofia Vergara.

11. Aquaman

Probabil cel mai bine primit film din universul DC Comics, Aquaman, debutează la sfârşitul lunii ianuarie pe HBO Go şi va fi disponibil pe tot parcursul lunii februarie pentru streaming. Filmul a fost lansat în cinematografe la sfârşitul anului 2018 şi îl are în rolul principal pe Jason Momoa (Khal Drogo din Game of Thrones).

12. Rocketman

Asemeni filmului Bohemian Rhapsody despre Freddie Mercury, Rocketman spune povestea altui cântăreţ celebru britanic: Elton John. În rolul principal joacă Taron Edgerton (cunoscut şi pentru rolul său din Kingsman).

13. Wonder Park (Parcul de distracţii)

Wonder Park este o animaţie pentru copii, care spune povestea unei fetiţe pe nume June, care ajunge într-un park în care imaginaţia sa devine realitate.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult