Când apare sezonul 5 al serialului Netflix Lucifer. Finalul se anunţă unul epic

06.02.2020
Când apare sezonul 5 al serialului Netflix Lucifer. Finalul se anunţă unul epic

La fel ca multe seriale produse de sturiourile americane, Lucifer a fost anulat în luna mai 2018, doar pentru a fi cumpărat de Netflix şi continuat cu un al patrulea sezon, apărut în aprilie 2019. Între timp, Netflix a confirmat şi sezonul 5 din Lucifer, acesta urmând să fie disponibil pentru vizionare exclusiv online.

Vestea a fost dată de doi dintre protagoniştii seriei, Joe Henderson şi Ildy Modrovich, citaţi pe platforma online TV Line. Potrivit aceleiaşi publicaţii, sezonul 5 din serialul „Lucifer” va avea un total de 16 episoade. Informaţia apare după ce în primă instanţă, platforma de streaming Netflix a confirmat că sezonul va avea acelaşi număr de episoade ca şi sezonul al patrulea, adică un total de zece episoade. Netflix a decis însă să extindă sezonul cu încă 60%, până la un total de 16 episoade.

Conform datelor IMDb, primul sezon al serialului „Lucifer” a avut 13 episoade, în timp ce al doilea sezon a beneficiat de 18 episoade. Cel de-al treilea sezon şi ultimul produs de postul american de televiziune FOX a avut un total de 24 de episoade, plus alte două episoade bonus din partea FOX. Astfel, numărul de 16 episoade se înscrie în tiparul cu care au fost obişnuit şi până acum fanii seriei.

Dintre cele 16 sunt cunoscute deocamdată doar numele primelor patru episoade: Really Sad Devil Guy,  Lucifer! Lucifer! Lucifer!, Diablo! şi It Never Ends Well for the Chicken. Din păcate, scenariile acestora rămân secrete bine păzite.

Serialul american este produs de Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood şi Kristie Anne Reed.

Până în momentul de faţă, Netflix nu a făcut niciun anunţ oficial cu privire la data premierei pentru sezonul 5 din Lucifer. Însă având în vedere faptul că sezonul 4 a avut premiera în luna aprilie 2019, este de aşteptat că şi premiera sezonului 5 să nu întârzie mai mult decât luna aprilie sau mai 2020.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News