Ce planuri de viitor are Netflix cu serialul Lucifer şi câte sezoane va mai avea, de fapt

17.02.2020
Ce planuri de viitor are Netflix cu serialul Lucifer şi câte sezoane va mai avea, de fapt

Lucifer revine pe Netflix în 2020 pentru sezonul 5, oficial, ultimul sezon al acestui serial. Practic, producătorul a decis să împartă sezonul ultimul sezon în două părţi, în acest fel captând atenţia fanilor pentru mai mult timp. Iată ce ştim despre sezonul 5 al lui Lucifer pe Netflix, care va fi de fapt sezonul final şi la ce ne putem aştepta de la sezonul viitor.

Decizia preluării de către Netflix după ce producătorul anterior FOX a decis anularea seriei anul trecut după numai trei sezoane a venit în urma insistenţelor fanilor, deloc puţini la număr pentru continuarea serialului. Interesant este că în SUA Netflix nu difuzase efectiv serialul Lucifer, decizia de preluare fiind luată pe baza evaluărilor pozitive obţinute din alte regiuni ale lumii.

Între timp, Netflix a adăugat la începutul anului şi primele episoade din serial, oferind fanilor atraşi pe parcurs posibilitatea să urmărească de la început serialul preferat. Sezonul 4 a fost lansat pe Netflix începând cu 08 mai 2019 . Totuşi, sezoanele anterioare nu sunt disponibile pe Netflix chiar din toate regiunile lumii. sezonul 4 a fost lansat exclusiv pe Netflix în jurul lumii pe 08 mai 2019 .

Deocamdată, reacţiile faţă de sezonul 4 au fost foarte pozitive, serialul Lucifer ajungând pe prima poziţie în topurile de vizionare, depăşind chiar şi recordurile stabilite cu Game of Thrones.

Pe 7 mai 2019, serialul a primit oficial confirmarea sezonului 5. Anunţul a lăsat însă un gust amar, venind şi cu menţiunea că acesta va fi şi ultimul din serie. Într-o declaraţie oferită pentru Hollywood Reporter , oficialii Netflix s-au arătat încântaţi de succesul avut de serialul Lucifer, promiţând mai departe să ofere seriei „finalul pe care îl merită”. Mesajul a fost confirmat şi de protagoniştii seriei, lăsând puţin loc de interpretări cu privire la intenţia de a nu continua cu sezonul 6.

În practică, decizia finală ar putea fi luată pe baza cifrelor de vizionare obţinute cu actuala serie 5. Platforma de streaming este de notorietate pentru modul greu de înţeles în care evaluează succcesul producţiilor sale. Totuşi, potrivit unor declaraţii anterioare, un serial este considerat de succes dacă atinge rate de vizionare de cel puţin 70%. Altfel spus, dacă majoritatea fanilor urmăresc cel puţin 7 din 10 episoade ale serialului Lucifer, Netflix ar putea decide continuare cu un nou sezon.

De altfel, un indiciu în această direcţie a fost lăsat deja de actorul Ellis: „Fără să dăm prea multe dezvăluiri, simt că nu am terminat încă de povestit povestea noastră”. Probabil că indiciul final va veni abia în ultimul episod al sezonului 5, un deznodământ lăsat în „coadă de peşte” confirmând practic planurile Netflix pentru continuarea serialului Lucifer şi cu sezonul 6.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News