Guvernul din Cambodgia i-a interzis unei actriţe să mai joace în filme deoarece este „prea sexy”

27.04.2017
Guvernul din Cambodgia i-a interzis unei actriţe să mai joace în filme deoarece este „prea sexy”

Ministrul culturii din Cambodgia a luat decizia să-i interzică actriţei Denny Kwan, în vârstă de 24 de ani, să mai joace în filme timp de 12 luni dintr-un motiv bizar. Potrivit autorităţilor, tânăra este „prea sexy”, iar modul în care se îmbracă este nepotrivit pentru o persoană publică.

 

Kwan este o celebritate pe Instagram datorită selfie-urilor provocatoare pe care le publică.

Denny Kwan a fost chemată la minister şi „educată”. Ea a fost acuzată că a încălcat regulile care îi impun unei persoane publice să se îmbrace cu „demnitatea ei şi identitatea naţională în minte”.

 

 

„Ştiu că este dreptul meu să ma îmbrac cum doresc, dar cultura noastră, oamenii din Cambodgia, nu pot accepta acest lucru”, a declarat actriţa. Ea a adăugat că va încerca să respecte regulile pentru a putea, peste un an, să apară din nou în filme.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult