Noul serial Star Trek vine şi pe Netflix

18.07.2016
Noul serial Star Trek vine şi pe Netflix

Postul de televiziune american va lansa anul viitor un nou serial Star Trek alături de un nou serviciu de streaming propriu. Desigur, acesta nu va putea fi accesat din afara Statelor Unite ale Americii, însă fanii Star Trek din restul lumii nu au motive de îngrijorare, întrucât vor putea să urmărească serialul pe Netflix. CBS a anunţat că toate episoadele din noul Star Trek vor fi disponibile pe celebrul serviciu de streaming la scurt timp după difuzarea iniţială.

Netflix se angajează să publice fiecare episod nou din cea mai nouă serie Star Trek la 24 de ore după ce apare pe serviciul de streaming CBS All Access. În cazul în care CBS urmăreşte strategia HBO, oferind episodul simultan cu difuzarea de la televizor, utilizatorii de Netflix vor avea acces la noile episoade la doar 24 de ore distanţă.

Conform înţelegerii dintre CBS şi Netflix, episoadele vor fi disponibile în 188 de ţări din toată lumea. Totodată, toate filmele Star Trek şi toate episoadele din seriile mai vechi vor fi diponibile pe serviciul de streaming înainte de finalul lui 2016. Având în vedere că alte seriale din universul Star Trek şi câteva dintre filme sunt disponibile deja pentru streaming în România, este aproape sigur că şi noile episoade vor putea fi urmărite de la noi din ţară.

Nu este clar însă dacă între cele 188 de ţări în care Star Trek va fi disponibil pe Netflix sunt incluse şi Statele Unite şi Canada, care au acces la CBS All Streaming. Filmările încep în luna septembrie în Toronto, iar lansarea serialului este programată pentru luna ianuarie a anului următor.

Citeşte şi Fondatorul Amazon apare într-o scenă din noul film „Star Trek Beyond”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult