Auchan: Televizor smart Samsung cu diagonala de 125 cm, disponibil cu reducere mare

11.04.2023
Auchan: Televizor smart Samsung cu diagonala de 125 cm, disponibil cu reducere mare

Auchan are o ofertă atractivă la un televizor inteligent Samsung cu diagonala de 125 de centimetri.

Modelul este Samsung 50BU8572, care dispune de panou LED și rezoluție Ultra HD (3.840 x 2.160 pixeli). Televizorul oferă suport pentru tehnologiile HDR și Film Mode. Totodată, există suport pentru Auto Low Latency Mode (ALLM), care optimizează automat imaginea pentru jocurile video rulate.

Dispozitivul atrage atenția prin profilul foarte subțire.

Samsung 50BU8572 include două difuzoare cu putere totală (RMS) de 20 W, compatibile cu tehnologia Dolby Audio.

Citește și: 3 produse Parkside interesante disponibile după Paște la Lidl

Telecomanda acestui model este una SolarCell, echipată cu panou solar pe partea din spate. Interesant este, de asemenea, faptul că televizorul include cameră și poate fi folosit pentru apeluri video prin intermediul aplicației Google Duo. Mai mult, televizorul permite oglindirea pe ecranul său a display-urilor dispozitivelor mobile cu sisteme de operare Android și iOS.

La capitolul conectivitate, printre altele, televizorul Samsung include: două porturi USB, trei porturi HDMI, jack audio de 3.5 mm și slot CI+. La acestea se adaugă conexiuni Wi-Fi și Bluetooth (versiunea 5.2).

Televizorul cântărește 12,1 kg cu standul montat și este compatibil cu suporturi VESA 200 x 200.

Auchan oferă televizorul la prețul de 2.000 de lei (redus de la 2.300 de lei). Prețul la eMAG este de aproape 2.200 de lei.

Citește și: Televizor LED la doar 400 de lei, disponibil la Carrefour. Caracteristicile tehnice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult