3 produse Parkside interesante disponibile după Paște la Lidl. Prețurile, sub 100 de lei

13.04.2023
3 produse Parkside interesante disponibile după Paște la Lidl. Prețurile, sub 100 de lei

Lidl va avea din nou, începând de marți, 18 aprilie, produse Parkside în ofertă. Am selectat trei dispozitive interesante:

O lampă LED cu acumulator, care funcționează și ca baterie externă, va fi disponibilă la prețul de 80 de lei. Intensitatea fluxului luminos lateral este de 400 de lumeni, iar cea a lanternei din capăt de 150 de lumeni. Autonomia, pentru lampa laterală, este de trei ore și jumătate. Dispozitivul, care include baterie cu capacitate de 2.200 mAh, poate fi folosit pentru încărcarea altor electronice.

Lidl

Totodată, o șurubelniță cu acumulator va fi oferită la prețul de 90 de lei. Aceasta are turație maximă de 200 rotații pe minut și cuplu de 10 Nm. Șurubelnița are lumină de lucru LED. În pachet sunt incluse 26 de bituri și un suport magnetic pentru acestea.

Citește și: Accesorii și electronice unice pentru casă disponibile la Lidl în această săptămână

O nivelă laser cu trepied va putea fi achiziționată la prețul de 50 de lei. Dispozitivul are o precizie de plus/minus 1 mm. Nivela funcționează cu baterii. Înălțimea maximă a ansamblului, cu trepied, este de 31,5 cm.

Cele trei produse Parkside vor beneficia de garanție timp de 3 ani.

Puteți vedea oferta completă de scule și unelte oferite de Lidl săptămâna viitoare pe această pagină.

Foto: Lidl.ro

Citește și:

Televizor 4K Samsung de 163 de cm, oferit de Altex la preț ireal de bun

Auchan: Televizor smart Samsung cu diagonala de 125 cm, disponibil cu reducere mare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult