Avalanșă de unelte și accesorii pentru biciclete la Lidl. 5 produse recomandate de noi

15.05.2023
Avalanșă de unelte și accesorii pentru biciclete la Lidl. 5 produse recomandate de noi

Cel mai popular lanț de retail din România, Lidl, va include în ofertă o mulțime de unelte și accesorii pentru biciclete. Iată ce produse vă recomandăm:

O unealtă multifuncțională 16-în-1, marca Crivit, va putea fi cumpărată la prețul de 25 de lei. Dispozitivul include: 1 x șurubelniță, 7 x cheie imbus (2 / 2,5 / 3 / 4 / 5 / 6 / 8 mm), 1 x șurubelniță plată, 1 x nituitor de lanț, 1 x cheie pentru spițe, 1 x cheie T25, 1 x cârlig pentru lanț, 3 x cheie fixă (8 / 9 / 10 mm).

Vor fi disponibile, de asemenea, mai multe modele de genți cu detalii reflectorizante, inclusiv una cu suport pentru smartphone (cu dimensiuni maxime de 160 x 75 mm). Aceste produse vor costa 25 de lei fiecare.

Citește și: Televizor smart Samsung de 125 cm, disponibil cu reducere de 750 de lei într-un magazin

Un suport simplu de telefon pentru bicicletă va putea fi cumpărat la prețul de 20 de lei. Acesta este compatibil cu telefoane cu dimensiunile maxime de 160 x 80 mm.

Lidl

Totodată, un ciclocomputer wireless pentru biciclete va fi oferit la prețul de 55 de lei. Acesta măsoară viteza, are cronometru, contor pentru distanța parcursă, afișează temperatura și are calculator de calorii arse. Interesantă este funcția CO2, care afișează emisiile de dioxid de carbon evitate prin folosirea bicicletei. Acest ciclocomputer beneficiază de certificare IP45 pentru protecție la praf și apă.

Mai mult, un suport EASYmaxx, care permite prinderea unei biciclete de perete, va costa 40 de lei. Acesta este compatibil cu pneuri cu lățimea cuprinsă între 23 și 57 mm.

Produsele descrise mai sus vor ajunge în magazinele Lidl joi, 18 mai.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Au revenit uneltele Parkside Performance la Lidl: 4 produse cu baterie care atrag atenția

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult