Revin uneltele Parkside Performance la Lidl: 4 produse cu baterie care atrag atenția

11.05.2023
Revin uneltele Parkside Performance la Lidl: 4 produse cu baterie care atrag atenția

Lidl reintroduce săptămâna viitoare în ofertă produsele Parkside din gama semi-profesională Performance. Am selectat patru scule utile, care funcționează cu baterie.

O mașină de înșurubat va fi disponibilă la prețul de 249 de lei. Modelul are cuplu maxim de 60 Nm și trepte de turație în intervalul 10 – 2.000 rpm. Este disponibilă și o treaptă specială pentru găurire. Mandrina poate folosi burghie cu diametru cuprins între 1,5 și 13 mm.

Citește și: Avalanșă de unelte și accesorii pentru biciclete la Lidl. 5 produse recomandate de noi

O bormașină cu percuție, tot marca Parkside Performance, va fi disponibilă la prețul de 299 de lei. Aceasta dispune de 21 de trepte de cuplu, inclusiv treaptă de găurire fără percuție. Bormașina are cuplu maxim de 80 Nm.

Lidl

Totodată, o mașină de găurit și înșurubat va putea fi achiziționată la prețul de 499 de lei. Sunt disponibile 25 de trepte de cuplu pentru înșurubare și una specială de găurire. Acest model are cuplu maxim de 150 Nm.

Interesant este fierăstrăul cu lanț care va fi oferit de Lidl la prețul de 549 de lei. Dispozitivul are mai multe trepte de putere. În pachet sunt incluse următoarele accesorii: o protecție pentru lamă și 180 ml de ulei bio pentru lanț. Fierăstrăul folosește două baterii.

Acumulatorii, vânduți separat la Lidl

Bateriile nu sunt incluse în pachet. Un set, care include un acumulator de 20 V, 2 Ah și un încărcător, va fi disponibil la prețul de 149 de lei. Potrivit Lidl, încărcarea completă a bateriei se face rapid, în 60 de minute, iar la final procesul se oprește automat.

Citește și: Trei electronice utile, disponibile la Carrefour cu reduceri mari

Un model de acumulator smart, de 20 V, 8 Ah, va putea fi achiziționat la prețul de 349 de lei. Acesta include indicator în trei trepte pentru starea de încărcare a bateriei și poate fi conectat prin Bluetooth la dispozitive mobile.

De asemenea, un încărcător smart pentru acumulatori va fi oferit la prețul de 249 de lei.

Toate aceste scule, disponibile începând din 15 mai, vin cu carcasă specială de transport și beneficiază de garanție de 5 ani.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult