Bormașină Parkside la 99 de lei, șurubelniță cu acumulator și alte scule în oferta Lidl

29.09.2023
Bormașină Parkside la 99 de lei, șurubelniță cu acumulator și alte scule în oferta Lidl

Lidl începe luna cu noi oferte la scule și unelte marca Parkside, iar printre acestea se află un model care iese în evidență.

O șurubelniță Parkside cu acumulator, disponibilă la prețul de 69.99 de lei. Dispozitivul atrage atenția prin sistemul inedit de depozitare și schimbare a biților. Aceștia sunt păstrați într-un tambur din plastic inclus în dispozitiv și pot fi schimbați rapid.

Șurubelnița de tip „revolver” poate găzdui 9 biți în tambur. În pachet sunt incluși 5 biți suplimentari, alături de un prelungitor metalic cu lungime de 5 cm, o husă/teacă pentru curea și cablul de încărcare cu lungime de 1,5 metri.

Dispozitivul mai include buton pentru schimbarea sensului de rotire și, în partea de sus, o zonă cu trei LED-uri (verde, galben, roșu) care indică nivelul bateriei. Totodată, în partea frontală se găsește o lumină de lucru.

Șurubelnița Parkside include acumulator de 4V 2Ah și beneficiază de 3 ani garanție

O bormașină cu percuție, tot marca Parkside, va fi disponibilă la prețul de 99 de lei. Aceasta dispune de mâner reglabil cu 12 poziții, limitator de adâncime din metal, opțiune de găurire cu/fără percuție și comutare direcție rotire stânga/dreapta.

Aparatul acceptă burghie de până șa 30mm în lemn,14mm în beton și 12mm în oțel. Bormașina are cuplu maxim de 10 Nm.

Totodată, un fierăstrău pendular de 800W este disponibil la prețul de 119 de lei. Lama are o cursă cu lungime de 22 mm, iar unealta poate tăia materiale cu grosimile: lemn – 80 mm, metal – 8 mm.

Fierăstrăul pendular are mâner ergonomic cu suprafață cauciucată antialunecare și mecanism de eliberare rapidă a pânzei.

Citeste si:  Revin uneltele Parkside Performance la Lidl: 4 produse cu baterie care atrag atenția

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult