Dedeman: 3 produse atractive, cu preț redus, găsite în noul catalog

03.08.2023
Dedeman: 3 produse atractive, cu preț redus, găsite în noul catalog

Dedeman a publicat noul său catalog, iar acolo se găsesc mai multe produse interesante.

O priză inteligentă, marca Hoff, este disponibilă la prețul de 50 de lei (redus de la 60 de lei). Dispozitivul poate fi controlat prin intermediul aplicației Smart Life. Dispozitivul oferă suport pentru asistenții vocali digitali Amazon Alexa și Google Home. Priza permite controlul de la orice distanță, prin intermediul internetului, al aparatelor electronice și electrocasnice. De exemplu, cu ajutorul acestei prize poți porni aerul condiționat de acasă cu o oră înainte să ajungi în locuință. Dispozitivul are putere nominală de 3.000 W și tensiune de ieșire de 16 A.

Dedeman

Atrage atenția un dispozitiv multifuncțional inedit vândut de Dedeman. Este vorba despre o plafonieră LED cu ventilator, marca Wind. Dispozitivul are putere de 30 W, oferă lumină caldă/rece și poate fi controlat din telecomanda dedicată. Temperatura de culoare a luminii poate fi reglată în intervalul 2.700 – 6.500 K. Dispozitivul este disponibil doar în versiune albă. Diametrul lămpii este de 59 cm. Plafoniera costă 379 de lei (prețul fiind redus de la 549 de lei).

Totodată, un televizor Hisense 50A6BG, cu diagonala de 127 cm, este disponibil la prețul de 1.589 de lei (prețul de dinainte: 1.699 de lei). Modelul are rezoluție Ultra HD (3.840 x 2.160 pixeli și rată de refresh de 60 Hz), rulează sistemul de operare VIDAA OS, poate fi controlat prin comenzi vocale, are mod special pentru gaming și sistem audio cu putere de 16 W.

Foto: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

4 gadgeturi Parkside speciale, disponibile luni la Lidl

Cum poți câștiga o tabletă iPad Air sau un smartwatch Garmin la Lidl

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult