Cum poți câștiga o tabletă iPad Air sau un smartwatch Garmin la Lidl

31.07.2023
Cum poți câștiga o tabletă iPad Air sau un smartwatch Garmin la Lidl

Până pe 6 august, cei care cumpără înghețată de la Lidl au șansa să câștige mai multe premii, printre care tablete iPad Air 5 și smartwatch-uri Garmin Venu 2 Plus.

De fiecare dată când cumpără înghețată (mărcile Gelatelli, Gelati, Vemondo sau Ballino) de minim 15 lei, clienții primesc un punct. Au nevoie de patru puncte pentru a intra în tragerea la sorți. Astfel, ei trebuie să cumpere înghețată, în total, de minim 60 de lei.

„Cumpără înghețată de minimum 15 lei, scanează cardul Lidl Plus și obții 1 punct în aplicație. Acumulează 4 puncte, confirmă înscrierea și poți câștiga”, este anunțul Lidl.

Lidl oferă trei tablete și trei ceasuri Garmin.

Tableta iPad Air 5 a fost lansată în 2022. Dispozitivul are display cu diagonala de 10,9” (rezoluție de 1.640 x 2.360 pixeli), chipset Apple M1, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64/256 GB și cameră principală de 12 MP.

Ceasul Garmin Venu 2 Plus are ecran cu diagonala de 1,30” (rezoluție de 416 x 416 pixeli), memorie internă de 8 GB, folosește curele de 20 mm și are autonomie de până la 9 zile cu funcțiile smartwatch activate. Mai mult, dispozitivul este rezistent la apă, include GPS și oferă suport pentru zeci de sporturi și exerciții. Ceasul are ramă de display din inox, carcasă realizată din polimer ranforsat cu fibre și curea din silicon.

CITEȘTE ȘI:

Dedeman: 3 produse atractive, cu preț redus, intrate în ofertă în august

Lidl: 3 dispozitive utile în orice gospodărie, inclusiv unul cu baterie, disponibile cu prețuri bune

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult