Dedeman are la ofertă un Televizor LED foarte ieftin

06.09.2023
Dedeman are la ofertă un Televizor LED foarte ieftin

Dedeman completează oferta de produse cu un Televizor LED foarte ieftin, oferind diagonală de 32 inch și rezoluție HD la doar 399 lei.

Modelul Vortex V32V950 este un televizor LED cu format 16:9, unghi de vizualizare de 178 de grade și rată de refresh de 60 Hz. Cu un design suplu și modern, acesta include două difuzoare de câte 6 W (12 W în total) și oferă sunet stereo.

Lista dotărilor este completată cu un port USB, două porturi HDMI și slot CI+. La acestea se adaugă intrare VGA, intrare AV și ieșire coaxială audio.

Din păcate, la acest nivel de preț trebuie să ne mulțumim fără funcționalitatea Smart TV, acesta fiind un televizor LCD cu funcții de bază, potrivit pentru vizionarea programelor transmise în format digital. Există totuși funcția de Media Player, televizorul putând afișa albume de poze (JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF) și clipuri (MPG, MPEG, DAT, VOB, MKV, MP4, M4A, M4V, MOV, FLV, 3GP, 3GPP, AVI, ASF, WMV), tocate pe dispozitive USB Flash.

Cu standul montat, televizorul are dimensiunile de 73,2 x 17,8 x 48,5 cm și o greutate de 4 kg. Modelul este compatibil cu suporturile VESA 75 x 75 mm.

Televizorul Vortex V32V950 este oferit la prețul de 390,90 lei, redus de la 487 de lei.

În catalogul Dedeman mai poți găsi și alte produse la ofertă, cum ar fi Purificator aer Paxton PA – 80, la prețul de 199 lei. Folositor în zilele de toamnă cu poluare ridicată pe timpul serii, acesta poate curăța eficient aerul din încăperi cu suprafață de până la 12 mp, îmbunătățind calitatea somnului prin eliminarea prafului și poluanților care ar putea cauza probleme de respirație.

Purificatorul Paxton PA – 80 poate fi plasat in orice incapere, este silentios si cu un design plăcut.

Citește și:

Ce oferă televizorul smart cu Android TV oferit de Auchan la doar 600 de lei

Ofertă de nerefuzat la Auchan: televizor smart Ultra HD 4K de 146 cm la doar 1699 de lei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult