Ofertă de nerefuzat la Auchan: televizor smart Ultra HD 4K de 146 cm la doar 1699 de lei

05.09.2023
Ofertă de nerefuzat la Auchan: televizor smart Ultra HD 4K de 146 cm la doar 1699 de lei

Auchan la ofertă un televizor smart cu ecran foarte mare și Google TV, semnat de o marcă respectabilă.

Televizorul LED Smart Google TV TCL 58P635 are display cu diagonala de 146 de cm (58”), rezoluție Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli) și rată de refresh de 60 Hz. Dispozitivul este compatibil cu standardul HDR10.

Televizorul are procesor quad-core și conexiune WiFI + Bluetooth, putând fi utilizat și cu unele accesorii wireless, precum mouse/tastatură sau căști bluetooth.

Sistemul audio are o putere de 20 W și oferă suport pentru standardul Dolby Digital Plus.

Televizorul rulează sistemul de operare Google TV (bazat pe Android), care oferă acces la majoritatea aplicațiilor importante de streaming video și audio. Exemple sunt Netflix, Prime Video, Disney+, YouTube, HBO Max, Spotify sau Apple TV+.

Citește și: Televizor LED cu preț mai mic de 600 de lei, disponibil la Auchan

Un alt avantaj al acestui televizor smart este modul de gaming, care permite conectarea la PC sau consola de jocuri fără latență prea mare la afișarea imaginii. Televizorul dispune de tuner digital integrat (DVB-C, DVB-T), permițând recepționarea programelor TV în format digital fă nevoia unui dispozitiv de recepție separat. Un alt atu este funcția Chromecast inclusă, care permite redarea conținutului preluat de pe dispozitive cu Android pe display-ul mai mare al televizorului.

Dispozitivul include trei porturi HDMI, două porturi USB, interfață Ethernet și conexiune Wi-Fi.

TCL 58P635 costă aproape 1700 de lei la Auchan (prețul fiind redus de la 2100 de lei). În ciuda prețului mic, modelul are un design modern, cu margini înguste pe toate cele patru laturi ale ecranului. TCL a devenit în anul 2022 al doilea cel mai mare producător mondial de televizoare, după Samsung.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult