Gadget-uri inedite la reducere în oferta eMAG Electro Deals

14.08.2023
Gadget-uri inedite la reducere în oferta eMAG Electro Deals

eMAG rulează o campanie de reduceri Electro Deals, care se va încheia pe data de 16 august. Printre ofertele obișnuite la televizoare, electrocasnice și laptop-uri, am găsit și câteva dispozitive inedite, care ar putea fi utile multor persoane. Probabil că unii dintre cei care au nevoie de acestea, nici măcar nu știau că ele există, așa că am realizat o listă cu cele mai interesante patru astfel de produse, disponibile acum la ofertă.

Inel pentru TikTok, reportofon, detector de spionaj și generator de sunete albe, la eMAG

Primul dispozitiv care ne-a atras atenția este un inel Bluetooth, care se conectează la smartphone pentru controlul rețelelor de socializare. Acesta este prezentat drept un „Inel pentru TikTok”, dar, în realitate, acesta este util și pentru alte rețele de socializare, dar și pentru control de la distanță al telefonului. Ineulul este echipat cu trei butoane, două pentru scrolling în sus și în jos, iar unul pentru „click”. Acesta poate pune pauză sau să pornească redarea pe TikTok, sau poate porni și opri înregistrarea, în cazul în care inelul servește drept telecomandă pentru cameră. Inelul este compatibil atât cu iOS, cât și cu Android și costă 169 lei, o reducere de la 189 lei, preț întreg.

inel tiktok

La 60 lei poți cumpăra un reportofon vocal, similar în design cu un stick USB. Acesta este prezentat drept un dispozitiv pentru spionaj, însă țineți minte că în Europa înregistrările audio sunt ilegale fără acordul părților. Astfel, recomandarea este să folosiți acest dispozitiv pentru a vă înregistra rapid gândurile sau ideile. Acest reportofon este echipat cu un buton on/off, o mufă USB pentru conectarea la PC, integrează baterie internă pentru 40 ore de înregistrări și pare să includă 32 GB stocare internă. Listarea de pe eMAG menționează și un slot microSD, care poate fi populat cu un card de maximum 64 GB.

reportofon vocal

În cazul că vă este frică să nu fiți spionați cu astfel de dispozitive, sau chiar camere video și localizatoare GPS, am găsit și o listare pentru un dispozitiv foarte compact care le poate detecta. Acesta ar trebui să detecteze unde radio și câmpuri electromagnetice, realizate de antene Wi-Fi sau Bluetooth sau bateriile din interiorul dispozitivelor. Acesta costă 143 lei și este destul de mic pentru a fi purtat la chei. O funcție secundară ar fi cea de alarmă, care poate produce un sunet de 130 db, pentru a speria atacatorii.

detector spionaj

Tot pentru cei care doresc să realizeze sunete, dar de data aceasta sunete la volum mai mic, liniștitor, am găsit un generator de sunete albe. Aceste dispozitive sunt utile pentru cei care au dificultate în a dormi în liniște completă, fiind folosite în special pentru a ajuta la adormirea copiilor sau adulților care au probleme cu somnul. Dispozitivul integrează o selecție de 20 de sunete repetitive, poate fi luat oriunde, în oricare cameră, întrucât este alimentat de la o baterie și se încarcă de la USB. Are și lumină de veghe, pentru cei care nu pot adormi pe întuneric și funcție de temporizator care poate fi programată pentru a opri sunetele după 15, 30 sau 60 de minute. Acest model costă doar 99 lei.

generator sunet alb

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult