Kaufland deschide ofertele de 1 mai. Top 3 cele mai atractive produse Parkside

29.04.2024
Kaufland deschide ofertele de 1 mai. Top 3 cele mai atractive produse Parkside

Luna mai a acestui an începe cu reduceri la Kaufland pentru mai multe produse din gama Parkside. Clienții vor avea la dispoziție unelte performante la prețuri accesibile.

Kaufland taie din prețuri pentru unele dintre cele mai căutate scule din gama de produse Parkside. Începând cu miercuri, 1 mai 2024, clienții vor putea achiziționa unelte Parkside la prețuri accesibile din magazinele Kaufland.

Chiar dacă minivacanța de 1 mai se apropie rapid, vremea frumoasă și temperaturile în creștere sunt ideale pentru cei ce vor să profite de timpul liber pentru a se ocupa de grădină sau de proiectele pe care le-au planificat. Dacă vă gândiți să dați startul renovărilor, am selectat 3 produse Parkside din oferta Kaufland ce vor putea fi cumpărate cu prețuri foarte bune.

Mașină de înșurubat

Prima unealtă este mașina de înșurubat Parkside, care va fi disponibilă la Kaufland începând cu data de 1 mai pentru prețul de 99,99 de lei. Aceasta are un cuplu maxim de strângere de 28 Nm și o turație de lucru cuprinsă între 350-1300 de rotații pe minut. De asemenea, setul conține și accesorii, dar nu și acumulatorul. Acesta va trebui cumpărat separat.

Ciocan rotopercutor

Cel de-al doilea produs selectat de noi este ciocanul rotorpercutor Parkside, care va fi disponibil în magazine pentru suma de 149 de lei. Acesta are o turație maximă de 900 rpm și poate genera până la 4.800 de percuții pe minut. Ideal pentru spart pereți duri din beton, această unealtă vine cu accesorii incluse însă, la fel ca în cazul mașinii de înșurubat, acumulatorul trebui achiziționat separat.

Fierăstrău de grădină

Ultimul, dar nu cel din urmă, este fierăstrăul de grădină Parkside, disponibil începând cu 1 mai 2024 pentru 149 de lei la Kaufland. Având o lamă gândită pentru a tăia prin lemn și o cursă de 20 de milimetri, este unealta ideala pentru toaletat copacii din curte. Dat fiind faptul că funcționează cu acumulator, ci nu prin alimentare cu cablu, poate fi ușor de manevrat, fără un fir care să vă stea în cale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult