Descoperă două noi produse Parkside disponibile la Lidl începând cu 22 aprilie

19.04.2024
Descoperă două noi produse Parkside disponibile la Lidl începând cu 22 aprilie
Sursă foto: LIDL.RO

Lidl lansează două produse noi din gama Parkside, promițând să îmbunătățească experiența proiectelor DIY („do it yourself”) a clienților săi.

Disponibile începând cu data de luni, 22 aprilie, aceste două scule electrice sunt concepute pentru a face lucrările de bricolaj mai ușoare și mai eficiente.

Primul produs în discuție este Mașina de carotat Parkside, la un preț de 339 de lei. Echipată cu un suport pentru umăr, un set de perii de cărbune de rezervă, o șurubelniță și un furtun pentru apă (premontat), această mașină de carotat promite să facă orice lucrare de găurire o sarcină mai ușoară. Cu o garanție de 3 ani, acesta este un instrument pe care te poți baza pentru diverse proiecte de construcții sau renovare.

Al doilea produs este Aparatul de tăiat cu plasmă Parkside, la un preț de 799 de lei. Acesta este un instrument utilizabil în combinație cu un compresor. În pachetul său sunt incluse o clemă cu împământare, un arzător de tăiere cu cablu de 2,5 metri, furtun pneumatic și arzător cu plasmă. Cu o garanție de 3 ani, acest aparat promite să facă tăierea rapidă și precisă pentru proiectele ce includ retezarea metalelor sau alte lucrări similare.

Este important să reținem că informațiile de mai sus sunt prezentate cu scop informativ, iar înainte de achiziționarea unui produs, este recomandat să verifici informațiile pe site-ul magazinului Lidl și, eventual, să compari prețurile cu restul pieței pentru a lua cea mai bună decizie pentru buzunarul tău.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News