Kaufland, pe urmele Lidl. Aduce un aparat care te ajută să înveți o îndeletnicire bănoasă

13.06.2023
Kaufland, pe urmele Lidl. Aduce un aparat care te ajută să înveți o îndeletnicire bănoasă
Foto: Profimedia Images

Kaufland va introduce în ofertă, începând din 14 iunie, un aparat de sudură. Lidl a vândut, de asemenea, unul recent. Modelul respectiv, pentru sudură WIG/MMA, a fost disponibil la prețul de 600 de lei.

Aparatul de sudură Parkside pe care îl va oferi Kaufland costă 299 de lei. Modelul este Parkside PISG 120 D5, pentru sudură MMA (cu electrozi). Aparatul poate suda materiale cu grosime cuprinsă între 1,5 și 3 mm.

În cutie sunt incluse următoarele accesorii: mască, curea pentru umăr, perie pentru metal cu ciocan inclus și cinci electrozi.

Kaufland
Aparatul de sudură Parkside PISG 120 D5

Cablurile pentru sudură și împământare au lungimi de 2 metri. Cel de alimentare are lungime de 4 metri. Împreună cu aparatul pot fi folosiți electrozi cu grosime de 1,6 – 2,5 mm.

Aparatul de sudură este silențios, portabil (dispozitivul, fără accesorii, are o greutate de 2,25 kg) și are un ventilator în partea din spate, pentru răcire.

De ce merită să înveți să sudezi

Meseria de sudor este la mare căutare pe piața internațională a muncii, dar și în România. În Germania, sudorii WIG (sudura cu gaz inert) câștigă între 2.200 și 2.500 de euro pe lună. Cei mai buni specialiști ajung și la 3.200 de euro net pe lună, potrivit portalului Europa.jobs. Salarii similare sunt oferite în Franța și Olanda.

În România, o companie oferă un salariu net de 4.500 de lei pe lună, în Brașov. Salariul mediu oferit pe eJobs pentru această meserie este de 3.570 de lei.

Foto: Lidl

Citește și: Noutăți la Lidl: Dispozitiv care ține hoții departe de casa ta, disponibil în curând

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult