Lidl 24-30 aprilie: Ce produse ne „fac cu ochiul”. O nouă sculă inedită cu acumulator

24.04.2023
Lidl 24-30 aprilie: Ce produse ne „fac cu ochiul”. O nouă sculă inedită cu acumulator

Lidl are o ofertă bogată de scule și accesorii pentru grădină în săptămâna 24 – 30 aprilie 2023. Am selectat produsele care ni s-au părut interesante.

Începând de luni este disponibilă o lampă LED solară marca Livarno Home, la prețul de 30 de lei. Dispozitivul este disponibil în mai multe versiuni, cu glob diferit. Țărușul care se înfige în pământ are lungimea de 72 cm. Lampa beneficiază de certificare IP44 pentru rezistență la praf și apă.

Un produs inedit disponibil acum la Lidl este un arzător pentru buruieni Parkside. Acesta include cartuș de gaz (amestec de propan și butan). Un flacon cu gaz de rezervă poate fi achiziționat la prețul de aproape 20 de lei.

Citește și: Ce oferă televizorul smart Qlive vândut de Auchan la prețul de doar 600 de lei

Produsele care intră în oferta Lidl pe 27 aprilie

În magazine se va găsi, începând de joi, o foarfecă pentru iarbă și arbuști cu acumulator, marca Parkside. Dispozitivul poate fi folosit inclusiv pentru tuns iarba pe suprafețe mici. Foarfeca include o baterie Li-Ion de 4 V 2 Ah. Autonomia maximă este de 60 de minute, iar încărcarea completă a bateriei, de la zero, durează aproximativ o oră. Încărcarea se face prin intermediul unui cablu USB-C, livrat în pachet. Această unealtă Parkside va costa 80 de lei.

Lidl, Parkside

 

Totodată, un încărcător auto marca Tronic, cu port USB-A, va costa 20 de lei. Potrivit Lidl, dispozitivul oferă încărcare rapidă a electronicelor, dar nu sunt menționate detalii.

Începând de joi va putea fi găsit în magazine și un alt model de lampă solară decorativă pentru grădină, în formă de pasăre. Dispozitivul, cu țăruș de 44,7 cm, va costa 40 de lei și are certificare IP44.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Dispozitiv electric, folositor în vacanță, disponibil în curând la Lidl. Prețul e competitiv

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult