Ce oferă televizorul smart Qlive vândut de Auchan la prețul de doar 600 de lei

25.04.2023
Ce oferă televizorul smart Qlive vândut de Auchan la prețul de doar 600 de lei

Televizoare inteligente pot fi găsite astăzi la prețuri foarte mici, chiar și de 600 de lei. Carrefour a vândut modelul iFFALCON LED iFF32S52 la acest preț (acum costă 650 de lei), iar Auchan vine acum cu o ofertă similară.

Lanțul francez de hypermarketuri a listat, în magazinul său online, modelul Qilive Q32HS221B. Dispozitivul are prețul promoțional de 600 de lei.

Televizorul oferit de Auchan sub marcă proprie are diagonală de 81 cm, panou DLED, rată de refresh de 60 Hz și rezoluție HD (1.366 x 768 de pixeli). DLED vine de la Direct LED, o tehnologie prin care panoul este iluminat prin intermediul unei matrice de diode LED plasate pe toată suprafața ecranului. Display-ul de pe acest model este unul de bază și nu oferă suport pentru tehnologia HDR.

Pe partea audio, modelul Qilive include două difuzoare cu putere de 10 W.

Citește și: Televizor smart LG cu webOS, disponibil cu preț bun la Carrefour

Modelul Qilive Q32HS221B include trei porturi HDMI, două porturi USB și conexiune Wi-Fi. Lipsește, însă, conexiunea Bluetooth.

Sistemul de operare rulat este bazat pe Linux. Platforma oferă acces la aplicațiile de streaming video de bază, precum Netflix sau Amazon Prime Video. Sunt disponibile și aplicații de YouTube sau pentru serviciul de streaming de muzică Deezer.

Cu picioarele montate, televizorul cântărește doar 3,6 kg.

Qilive, brandul de electronice al Auchan, a fost lansat în 2013. Marca iFFALCON aparține gigantului chinez TCL și este oferită atât pe piețe emergente (Pakistan, Vietnam), cât și în state vestice (Germania, Marea Britanie).

Foto: Auchan.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult