Lidl: 3 produse Parkside pentru cei care doresc să învețe o îndeletnicire extrem de utilă

01.06.2023
Foto: Profimedia Images

Lidl va vinde, săptămâna viitoare, trei produse pentru sudură, sub marca proprie Parkside. Sudura este o îndeletnicire extrem de utilă în orice gospodărie și o meserie foarte căutată pe piața muncii.

Un invertor pentru sudură WIG/MMA va fi disponibil la prețul de 600 de lei. Sudura MMA este cea cu electrozi, iar WIG este sudura cu gaz inert.

În pachet sunt incluse următoarele accesorii: arzător, doi electrozi pentru sudură MMA și un electrod din wolfram pentru sudură WIG.

Aparatul de sudură pe care îl va oferi Lidl are o greutate de 5 kg și dimensiunile 26 x 20 x 11 cm. Cablul de alimentare are lungime de 2 m. Pentru transportul mai ușor, dispozitivul este prevăzut cu o curea de umăr. Acest produs face parte din gama semi-profesională Parkside Performance.

Lidl, Parkside

O mască de sudură Parkside va fi disponibilă la prețul de 139 de lei. Dispozitivul este compatibil cu toate procedurile de sudare. Masca are timp de întunecare (intervalul de timp în care lentila trece din starea naturală la o nuanță suficient de întunecată pentru a proteja ochii de arcul electric) de 0,0004 s. Câmpul vizual oferit este de 9,2 x 4,2 cm. Masca poate funcționa la temperaturi ambientale cuprinse între -5 și 55 de grade Celsius.

Totodată, Lidl va vinde o rolă de sârmă pentru sudură Parkside la prețul de 20 de lei.

Cele trei produse intră în oferta companiei luni, 5 iunie.

CITEȘTE ȘI:

Știrile Go4it: Câți oameni încap în racheta lui Elon Musk, Putin vrea turneu de eSports și gaura de 10 km a Chinei

Produs neobișnuit, dar atractiv, disponibil la Lidl luni. Plus: accesorii utile pentru laptop și telefon

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video