Veste bună pentru cei care suferă deja de căldură în casă. Lidl aduce 2 produse utile

25.05.2023
Veste bună pentru cei care suferă deja de căldură în casă. Lidl aduce 2 produse utile
Foto: Profimedia Images

Lidl va introduce în ofertă, lunea viitoare (29 mai), trei produse interesante. Două dintre acestea îi ajută să se răcorească pe cei care suferă din cauza căldurii și nu au aparate de aer condiționat.

Un mini răcitor de aer, marca Silvercrest, va fi disponibil la prețul de 169 de lei. Dispozitivul, cu putere de 12 W, include lumină de veghe și are trei trepte de viteză. Totodată, răcitorul oferă lumină ambientală în șapte culori diferite. Aparatul include un rezervor cu capacitate de 450 ml în care pot fi puse cuburi de gheață sau apă. Cu rezervorul plin, aparatul poate funcționa până la șase ore. Răcitorul are dimensiunile de 16 x 12,6 x 23,5 cm și cablu de alimentare cu lungime de 100 cm.

Lidl, Silvercrest
Mini răcitorul de aer care ajunge pe 28 mai în magazinele Lidl.

Va fi disponibil și un model de ventilator turn, tot marca Silvercrest, la prețul de 159 de lei. Aparatul, cu putere de 50 W, are trei viteze și cronometru care permite stingerea automată după 120 de minute de funcționare. Dispozitivul are înălțime de 76 cm și cablu cu lungime de 180 cm. Ventilatorul poate oscila în fiecare parte la 90 de grade.

Un alt produs interesant care ajunge luni în magazinele companiei este un adaptor de priză cu două porturi USB. Acest dispozitiv, tot marca Silvercrest, va costa 30 de lei.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Mai ieftin decât la Flip.ro sau Klap.ro: Auchan are o ofertă de nerefuzat la un iPhone 8 Plus

Kaufland are o ofertă bogată de electronice cu prețuri accesibile: televizoare, căști, tablete

La Dedeman și Altex: Televizor LED Smart Hisense cu diagonala de 108 cm, disponibil cu reducere mare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult