Lidl: E disponibilă o colecție de scule Parkside utile în orice gospodărie

10.04.2023
Lidl: E disponibilă o colecție de scule Parkside utile în orice gospodărie

Uneltele și sculele Parkside au intrat în oferta Lidl încă din prima zi a săptămânii. De această dată, lanțul de magazine oferă o colecție de scule pneumatice.

Pentru a funcționa, toate aceste scule au nevoie de un compresor. Lidl oferă un model vertical, cu rezervor de 50 de litri, la prețul de 700 de lei. Acesta suportă o presiune maximă de 10 bar și are o turație maximă de 4.000 rpm. Debitul de aer este de 240 de litri/minut.

Compresorul are roți pentru transport. În pachet sunt incluse următoarele accesorii: furtun cu lungime de 5 metri, un pistol pentru umflat anvelope cu manometru, o duză prelungitoare, un conector pentru furtun și trei adaptoare.

Accesoriile interesante disponibile la Lidl pentru compresor

În magazine poate fi găsit un pistol pneumatic de înșurubat cu percuție la prețul de 169 de lei. Puterea poate fi reglată în patru trepte, iar cuplul maxim este de 310 Nm. În pachet sunt incluse un prelungitor și zece chei tubulare cu mărimile: 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 24, 27.

Citește și: Auchan: Televizor smart Samsung cu diagonala de 125 cm, disponibil cu reducere mare

Totodată, Lidl vinde un pistol de vopsit pneumatic. Dispozitivul are rezervor de 500 ml și include perie de curățare. Pistolul costă 65 de lei.

Lidl
Aparatul de sablat Parkside disponibil la Lidl.

Util pentru pregătirea suprafețelor înainte de vopsire este un pistol de sablat pneumatic. Modelul Parkside costă 80 de lei și are rezervor pentru material de sablat de 0,9 litri. În pachet sunt incluse următoarele accesorii: un sac colector cu colier cu șurub, un niplu pentru racordare (premontat), accesorii pentru suprafețe și 2 kg de material pentru sablat (granulație 40-60).

Interesant este, de asemenea, polizorul cu aer comprimat Parkside. Acesta are o turație maximă de 20.000 rpm și costă 90 de lei.

Nu în ultimul rând, un capsator pneumatic poate fi achiziționat la prețul de 149 de lei. În pachet sunt incluse 2.000 de capse și cuie, ulei special, ochelari de protecție. Cuiele au lungimea: 15 / 20 / 25 / 30 / 32 / 35 / 38 / 40 / 45 / 50 mm. Capsele sunt de 10-40 mm.

Puteți vedea oferta completă a companiei pe această pagină.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult