Noul catalog Dedeman: Produsele cu preț redus care ne-au atras atenția (TV Samsung, Makita roz cu acumulator)

04.04.2023
Noul catalog Dedeman: Produsele cu preț redus care ne-au atras atenția (TV Samsung, Makita roz cu acumulator)

Dedeman a publicat noul catalog, valabil în perioada 1 – 30 aprilie. Am descoperit patru produse interesante care beneficiază de reduceri de preț.

Un televizor LED Smart Samsung UE43AU7092UXXH, cu diagonala de 108 cm, este disponibil la prețul de 1.498 de lei. Display-ul cu rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli) oferă suport pentru tehnologiile HDR, HLG și Auto Game Mode (ALLM). Mai mult, folosește tehnologia Motion Xcelerator, care optimizează automat cadrele în funcție de conținutul rulat pe ecran.

Televizorul include difuzoare cu putere totală de 20 W. Sistemul audio oferă suport pentru tehnologia Dolby Digital Plus.

Samsung UE43AU7092 rulează sistemul de operare Tizen. La capitolul conectivitate, acest model include: trei porturi HDMI, un port USB, slot CI+, port RJ45, conexiuni Wi-Fi și Bluetooth.

Citește și: Lidl: E disponibilă o colecție de scule Parkside utile în orice gospodărie

Dedeman oferă, de asemenea, o stație meteo Well, la prețul de 60 de lei. Aceasta afișează temperatura de afară (între -10 și 50 de grade Celsius) și cea din interior (între -40 și 60 de grade Celsius). Senzorul exterior funcționează fără fir. Raza de acțiune maximă este de 100 de metri. Pe ecranul LCD mai sunt afișate ora exactă (format 12/24 de ore) și umiditatea. Stația meteo funcționează cu două baterii AAA (nu sunt incluse în pachet), iar senzorul cu două baterii AA (nu sunt incluse).

Totodată, un interfon video, modelul PNI-SC715 (Silvercloud House 715), este disponibil la prețul de 449 de lei. Dispozitivul are monitor cu diagonala de 7” și rezoluție de 840 x 234 pixeli. Modelul permite modificarea contrastului și luminozității ecranului sau alegerea unei melodii preferate pentru sonerie. Pe lângă monitorizarea video, interfonul permite și comunicarea bidirecțională între unitatea de interior și cea de exterior. Distanța maximă de funcționare este de maxim 100 m.

Unitatea de interior permite conectarea si controlul unei yale electromagnetice (achiziționată separat).

O mașină de găurit Makita DF333DSAP1, care atrage atenția prin culoarea carcasei (roz), poate fi achiziționată la prețul de 399 de lei. Modelul are mandrină rapidă, acumulator de 12 V și permite controlul turației.

Mașina de găurit mai dispune de lumină de lucru cu LED și de frână electrică. În pachet sunt incluse un acumulator de 2 Ah, un încărcător rapid și o geantă textilă.

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult