Oferta Dedeman: Trei produse smart, utile în orice casă inteligentă

09.05.2023
Oferta Dedeman: Trei produse smart, utile în orice casă inteligentă
Foto: Profimedia Images

Dedeman are o selecție bogată de produse de tip smart home, fie că este vorba de sisteme de iluminat, prize, întrerupătoare sau alarme inteligente. Am selectat trei produse cu prețuri decente care ne-au atras atenția.

O yală inteligentă PNI SafeHome PTY500BL – recomandată pentru pensiuni, hoteluri sau locuințe închiriate pe platforme precum Airbnb – este disponibilă la prețul de 900 de lei. Dispozitivul permite accesul prin amprentă, PIN, card, cheie sau aplicația de mobil Tuya Smart. Din aplicație pot fi generate parole temporare sau parole dinamice cu utilizare unică și valabilitate limitată, care pot fi comunicate de la distanță persoanei aflate în fața ușii. La fiecare deblocare, utilizatorul primește notificare pe telefonul mobil. Yala este compatibilă cu asistenții vocali digitali Google Assistant și Amazon Alexa.

Citește și: Automatele de cafea și casele la care plătești singur au început să ceară bacșiș. Unde se află

Corpul din interior al yalei se alimentează cu patru baterii tip AA (bateriile nu sunt incluse). Daca tensiunea bateriilor scade sub un anumit nivel, utilizatorul aude un mesaj de avertizare. Există și o soluție de urgență: un port micro USB prin care dispozitivul poate fi alimentat de la o baterie externă sau de la priză.

Dedeman vinde și un senzor wireless smart de gaz, modelul PNI SafeHouse HS110, la prețul de 89,70 de lei. Dispozitivul este compatibil cu sistemul de alarmă PNI SafeHouse HS550, pentru care este disponibilă o aplicație dedicată pentru smartphone. Utilizatorii pot vedea, în aceasta, informații în timp real. Datele sunt afișate și pe display-ul de care dispune senzorul.

Dedeman

Dispozitivul funcționează la temperaturi cuprinse între -26 și + 60 de grade Celsius. Produsul detectează fum, monoxid de carbon, metan, butan, etan, gaz natural lichefiat, gaz petrolier lichefiat sau propan.

Citește și: Lidl: Accesorii utile, auto și de călătorie, disponibile săptămâna aceasta

Un alt produs interesant din categoria smart home a Dedeman este întrerupătorul touch cu telecomandă Livolo VL-C7-C1/701R-13. Dispozitivul, pentru interior, este realizat din sticlă lucioasă și are indicator On/Off (On: roșu, Off: albastru). Întrerupătorul poate fi pornit sau oprit prin atingerea cercului de pe sticlă sau din telecomanda dedicată. Aceasta atrage atenția prin faptul că are formă de breloc și poate fi atașată la chei.

Pentru control din smartphone trebuie achiziționat un hub BroadLink RM4 PRO sau Orvibo Allone Pro VS20RB-1GO-M17. Întrerupătorul Livolo costă 172 de lei.

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News