Patru gadgeturi utile disponibile la Lidl în săptămâna 1-7 mai

01.05.2023
Patru gadgeturi utile disponibile la Lidl în săptămâna 1-7 mai

Dacă e luni, atunci Lidl are o ofertă nouă de produse care pot fi găsite în zona de mijloc a magazinelor sale. Iată câteva dispozitive care ne-au atras atenția:

O boxă Bluetooth pentru baie, marca Silvercrest, este disponibilă începând de luni la prețul de 55 de lei. Dispozitivul, cu putere de 3 W, este disponibil în versiuni alb sau negru și are ventuză pentru prinderea pe gresie, geam sau oglindă. Boxa beneficiază de un grad ridicat de rezistență la apă (IPX6). Dispozitivul are display LED și șase butoane fizice.

Bateria boxei are capacitate de 1.200 mAh și se încarcă prin intermediul unui port USB-C. Un cablu dedicat, cu lungime de 1,2 m, este inclus în pachet.

Citește și: Nou la Lidl: Robot autonom Parkside cu acumulator. Caracteristici tehnice și preț

Totodată, un dozator de săpun lichid automat, tot marca Silvercrest, costă 50 de lei. Dispozitivul are rezervor cu capacitate de 280 ml. În pachet este inclusă baterie. Dozatorul este rezistent la apă (IPX4).

Lidl vinde și un pulsoximetru Dr. Senst la prețul de 80 de lei. Dispozitivul include baterie.

Lidl

La Lidl se găsește și o periuță electrică Nevadent. Produsul costă 35 de lei și funcționează cu o baterie, care este inclusă în pachet. Periuța dispune de cronometru care îl avertizează pe utilizator când au trecut 2 minute de la începerea perierii. Un set de șase capete pentru periuță poate fi achiziționat la prețul de 25 de lei.

Începând de joi, Lidl va oferi din nou multe unelte Parkside, iar printre acestea se găsesc două modele neobișnuite: o sculă 3-în-1 (este mașină de înșurubat/găurit, fierăstrău sabie și mașină multifuncțională) și o lampă LED.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Auchan: 4 electronice interesante disponibile cu reducere mare de preț

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult