Auchan: 4 electronice interesante disponibile cu reducere mare de preț

03.05.2023
Auchan: 4 electronice interesante disponibile cu reducere mare de preț

Auchan are mai multe oferte interesante la electronice și produse de îngrijire personală în magazinul său online. Iată dispozitivele care ne-au atras atenția:

O pereche de căști true wireless JBL T115TWS este disponibilă la prețul de 200 de lei. Autonomia oferită împreună cu carcasa este de până la 21 de ore. Încărcarea completă de la zero se face în aproximativ două ore. Căștile dispun de conexiune Bluetooth 5.0 și oferă suport pentru asistenți vocali digitali.

Este disponibilă, de asemenea, o pereche de căști over-ear pentru copii Qilive Q1092, roz, la prețul de 29 de lei. Căștile au cablu cu lungime de 1,2 metri și sunt pliabile, pentru a fi transportate mai ușor.

Citește și: Patru gadgeturi utile disponibile la Lidl în săptămâna 1-7 mai

Auchan vinde, la preț avantajos, o periuță electrică Philips Sonicare HX3651/12. Modelul este disponibil în culori albastru sau roz și costă 159 de lei. Periuța are până la 31.000 de vibrații pe minut, cronometru de 2 minute (plus vibrație la 30 de secunde pentru a schimba zona periată) și indicator LED pentru nivelul bateriei. Setul mai include: suport de încărcare, vârfuri originale, husă de călătorie și două storcătoare de pastă de dinți.

Auchan
Philips Sonicare HX3651/12

Preț atractiv are, de asemenea, boxa activă Akai DJ-Y5L. Dispozitivul poate fi achiziționat la prețul de 1.192 de lei. Boxa, cu putere (RMS) de 120 W, dispune de conexiune Bluetooth, jack audio de 3.5 mm, slot USB și cititor de carduri. La acestea se adaugă funcție de radio FM. Dispozitivul poate fi controlat și de la distanță prin telecomanda dedicată. În pachet sunt incluse un cablu audio și un microfon wireless, pentru karaoke.

Foto: Auchan.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult