Promoții la Auchan: Electronice pentru casă, birou și auto cu preț bun

17.05.2023
Promoții la Auchan: Electronice pentru casă, birou și auto cu preț bun

Auchan are noi reduceri pe site-ul său, iar unele produse au prețuri mai mici decât cele cerute de magazinele concurente. Am selectat cinci dispozitive interesante:

Un televizor smart LED Hisense 32A4BG, cu diagonala de 80 de cm și rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli), este disponibil la prețul de 699 de lei. Dispozitivul oferă acces la aplicațiile importante de streaming video, printre care amintim: YouTube, Netflix, Amazon Prime, Disney+ și Twitch.

Auchan
Mouse Microsoft Mobile 1850

Totodată, un mouse wireless pentru laptop Microsoft Mobile 1850 este disponibil la prețul de 54,90 lei. Dispozitivul poate fi achiziționat în culorile negru sau roșu. Modelul primește energie de la o baterie AA, se conectează prin intermediul unui receiver de 2.4 GHz și are senzor optic cu rezoluție de 1.000 DPI.

Citește și: Avalanșă de unelte și accesorii pentru biciclete la Lidl. 5 produse recomandate de noi

Auchan vinde, de asemenea cu preț redus, o tastatură cu fir și taste multimedia Microsoft 600, la prețul de 59,90 lei. Aceasta este una dintre cele mai apreciate modele accesibile pentru productivitate de pe piață.

Posesorii de automobile pot achiziționa, la un preț atractiv, de 39 de lei, un kit auto Hama, care include încărcător și cablu cu ieșiri micro-USB și USB-C. Dispozitivul este compatibil cu standardul Quick Charge 3.0 și oferă o putere maximă de încărcare de 36 W.

Util poate fi, pentru cei care folosesc laptopuri și computere cu puține porturi USB, hub-ul Qilive 861886, cu patru porturi USB. Produsul costă 34,90 lei.

Foto: Auchan

Citește și: Televizor smart Samsung de 125 cm, disponibil cu reducere de 750 de lei într-un magazin

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult