Sculă 2-în-1 Parkside insolită, disponibilă în curând la Lidl. Va costa 149 de lei

29.06.2023
Sculă 2-în-1 Parkside insolită, disponibilă în curând la Lidl. Va costa 149 de lei

Lidl va aduce din nou mai multe scule și unelte Parkside, începând de luni, 3 iulie. Printre acestea se numără un pistol electric de vopsit, un compresor și un banc de lucru universal. Însă cel mai interesant produs este o sculă 2-în-1. Mașina de înșurubat și găurit Parkside PNS 300 A1 va costa 149 de lei.

Dispozitivul are o mandrină specială, compusă din două părți. Când este completă, aceasta servește pentru găurit. Atunci când prima parte este înlăturată, apare un adaptor pentru biți, iar mașina poate fi folosită pentru înșurubat. Mandrina poate folosi burghie cu diametru maxim de 10 mm.

Lidl
Parkside PNS 300 A1 în ipostaza de mașină de înșurubat.

Mașina are putere de 300 W și un cuplu maxim de 40 Nm. Sunt disponibile două viteze, una pentru înșurubare (cu 22 de trepte de cuplu) și una pentru găurire. În funcție de treapta aleasă, turația poate fi cuprinsă între 400 – 1.600 rpm.

Acesta este un produs cu fir. Cablul de alimentare are o lungime de cinci metri.

Mașina de înșurubat și găurit are o greutate de 1,52 kg. În cutie sunt incluși doi biți.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Ce unelte Parkside, electrice și pneumatice, oferă Lidl în această săptămână (3 – 9 iulie)

WD-40 are peste 2.000 de întrebuințări. Iată, însă, 5 locuri unde nu e bine să folosești substanța

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult