Televizor smart Hisense cu diagonală de 138 cm, disponibil cu reducere la Dedeman

04.07.2023
Televizor smart Hisense cu diagonală de 138 cm, disponibil cu reducere la Dedeman
Foto: Profimedia Images

Dedeman are din nou o ofertă atractivă la un televizor interesant, modelul Hisense UHD55A6BG.

Dispozitivul are display LED cu diagonala de 138 cm (55”), cu rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli), care oferă suport pentru tehnologiile Dolby Vision și HDR.

Televizorul are un sistem audio de 16 W (2 x 8 W), cu tehnologie DTS Virtual:X.

Citește și: Oferă specială Kaufland: Dispozitiv util pentru orice meșter amatori, disponibil cu preț bun

Modelul Hisense oferit de Dedeman rulează sistemul de operare VIDAA. Acesta oferă suport pentru majoritatea aplicațiilor de streaming video și audio populare, printre care se numără: Netflix, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, YouTube, YouTube Music, Voyo sau Deezer. Lipsește, din păcate, Spotify.

Dedeman, televizoare
Televizorul Hisense UHD55A6BG

Telecomanda permite controlarea televizorului prin comenzi vocale. Dispozitivul poate fi controlat și de pe telefon, prin intermediul aplicației dedicate. VIDAA are un rating foarte bun, de 4,6/5 în Google Play Store și de 4,7/5 în App Store.

Dispozitivul dispune de un mod special pentru jocuri video (ALLM), care reduce semnificativ (până la 16 ms) decalajul de intrare atunci când este începută o sesiune de gaming.

La capitolul conectivitate, Hisense UHD55A6BG include porturi HDMI (3), sloturi USB (2), slot CI+, conexiuni Wi-Fi și Bluetooth.

Dedeman oferă televizorul la prețul de 1.739 de lei, redus de la 1.939 de lei.

Foto: Dedeman.ro

Citește și: Ce unelte Parkside, electrice și pneumatice, oferă Lidl în săptămâna 3 – 9 iulie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult