Ce unelte Parkside, electrice și pneumatice, oferă Lidl în săptămâna 3 – 9 iulie

03.07.2023
Ce unelte Parkside, electrice și pneumatice, oferă Lidl în săptămâna 3 - 9 iulie

Lidl are din nou o ofertă interesantă de scule și unelte Parkside în această săptămână. Iată despre ce produse este vorba:

Bormașină cu percuție la 119 lei: Dispozitivul are putere de 750 W, un cuplu maxim de 10 Nm, până la 48.000 de percuții/minut și până la 3.000 de rotații/minut la mersul în gol.

Citește și: Oferă specială Kaufland: Dispozitiv util pentru orice meșter amatori, disponibil cu preț bun

Unealtă multifuncțională la prețul de 199 de lei: Scula poate fi folosită pentru șlefuit și tăiat. Accesorii incluse: două pânze cu avans în adâncime, o pânză segmentată, o racletă, o placă de șlefuit triunghiulară, 18 hârtii abrazive și un accesoriu pentru aspirarea prafului. Cablul de alimentare are lungime de 4 m.

 

Pistol electric de vopsit la prețul de 179 de lei: Dispozitivul are o capacitate de 950 ml/minut și dispune de recipient de 1.200 ml. În pachet sunt incluse patru duze (diametru de 1,5 mm / 1,8 mm / 2,2 mm / 2,6 mm). Pot fi alese trei moduri de pulverizare reglabile: spray rotund, spray lat orizontal și spray vertical. Pistolul are cablu de alimentare cu lungime de 3 m.

Lidl, Parkside

Banc de lucru universal la prețul de 399 de lei: Ansamblul are o înălțime de 75 cm și suportă o greutate de maximă de 200 kg. Sunt disponibile suporturi și sisteme de strângere.

Lidl, Parkside

Mașina de înșurubat și găurit la prețul de 149 de lei: Găsiți, într-un articol dedicat, toate detaliile despre acest produs neobișnuit.

Șlefuitor la prețul de 129 de lei: Aparatul, cu putere de 200 W, folosește hârtie abrazivă triunghiulară cu dimensiunile 93 x 93 x 92 mm și rectangulară cu dimensiunile 112 x 112 mm. Accesorii incluse: două hârtii abrazive triunghiulare, o hârtie abrazivă rectangulară și un adaptor pentru aspirarea prafului. Vine cu cablu de alimentare cu lungime de 3 m.

Lidl, Parkside

Compresor de aer la prețul de 499 de lei: Dispozitivul are capacitate de 24 de litri, debit aspirat de 260 de litri/minut și presiune de lucru reglabilă până la 10 bar. Pachetul include 5 m de furtun de presiune. Compresorul are o greutate de 26,8 kg și cablu de alimentare cu lungime de 3 m.

Lidl, Parkside

Pistol de vopsit pneumatic la prețul de 60 de lei: Acesta are capacitate de 500 ml, debit de vopsea de 200 ml/minut și poate acoperi o suprafață de 3 metri pătrați pe minut. Presiunea de lucru este de 3bar, iar în pachet sunt incluse filtru și perie de curățat. Dispozitivul are, gol, o greutate de 600 de grame.

Lidl, Parkside

Foto: Lidl.ro

Citește și: Televizor smart Hisense cu diagonală de 138 cm, disponibil cu reducere la Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult