Logitech G35 – căşti de gaming cu sunet 7.1 surround

06.01.2009
Logitech G35 – căşti de gaming cu sunet 7.1 surround

Logitech G35Logitech se gândeşte la gameri şi nu-i lasă fără aspiraţii în această iarnă – peste două zile, odată cu deschiderea târgului CES 2009, vor expune noile căşti de gaming Logitech G35 care promit un sunet pe 7.1 canale, asemeni sistemelor de boxe de ultimă generaţie. Desigur, vorbim de un câmp surround virtual, obţinut prin procesarea semnalului stereo cu ajutorul tehnologiei Dolby Pro Logic IIx. O altă facilitate interesantă este opţiunea “voice morphing” ce îţi modifică glasul timid într-un răcnet fioros, în şase moduri prestabilite.

Deoarce avem de a face cu nişte căşti pentru jucători înrăiţi, Logitech a avut în vedere şi alte aspecte în afară de redarea sunetului: taste rapide (G-Keys) pentru comenzi vocale şi setări, microfon capabil de izolarea zgomotului de fond şi focusarea pe vocea utilizatorului. Nu în ultimul rând, căştile vin împreună cu benzi de fixare pe cap de diferite mărimi pentru asigurarea unui confort optim.

Căştile de gaming Logitech G35 vor deveni disponibile începând cu luna martie a acestui an, la un preţ de 129,99 $ fără taxe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News