Logitech lansează patru noi modele de căşti de gaming, câteva modele fiind dedicate titlurilor Battle Royale

06.02.2019
Logitech lansează patru noi modele de căşti de gaming, câteva modele fiind dedicate titlurilor Battle Royale

Logitech G, divizia de gaming a celebrului producător de periferice pentru PC, a anunţat patru noi perechi de căşti. Este vorba despre modele care pornesc de la un preţ scăzut, realizate pentru a asigura confort şi calitate audio bună, până la modele wireless, cu luminiţe RGB şi sunet surround. Acestea vor ajunge pe piaţă la sfârşitul lunii februarie şi vor fi încadrate în diferite segmente de piaţă, în funcţie de preţ.

Modelele din gama mai ieftină, G332 şi G432, sunt recomandate pentru jocuri de tip Battle Royale, unde poziţionarea sunetului în spaţiul 3D este extrem de importantă. Modelul G332 este cel mai ieftin dintre cele noi, fiind echipat cu difuzoare stereo de 50mm şi un microfon pivotant, care trece automat pe setarea „mute” când este rabatat. Căştile sunt realizate pe un schelet metalic, iar cupele sunt mobile, pentru a asigura un confort ridicat. Volumul se găseşte pe partea din spate a cupei din stânga.

G432 sunt prezentate ca o pereche de căşti 7.1 Surround, însă la nivel de design sunt aproape identice cu G332. Acestea beneficiază în plus de tehnologia DTS Headphone:X 2.0 pentru a simula un efect de surround, pentru o spaţiere superioară a sunetului din jocuri. Pentru a diferenţia aceste căşti, Logitech a decorat exteriorul modelului G332 în culoarea albastră şi pe cel al lui G432 cu roşu.

Pe treapta superioară avem G635 şi G935, două modele identice în materie de funcţionalitate şi performanţă, conform specificaţiilor, diferenţa fiind că unul dintre modele este wireless. Astfel, ambele sunt echipate cu difuzoare Pro-G de 50mm, cu luminţe RGB la exterior compatibile cu standardul de sincronizare LIGHTSYNC de la Logitech şi cu tehnologia DTS Headphone: X 2.0, pentru simularea sunetului 7.1 surround în jocuri video.

Galerie foto

Acestea sunt compatibile cu aplicaţia G Hub, de unde pot fi configurate profiluri personalizate pentru redarea sunetului, efectele de lumini şi scurtături pentru tastele programabile de pe cupa stângă (G1-G3). Volumul este de asemenea prezent pe cupă, pe partea din spate fiind poziţionat un potenţiometru. Modelul G935 promite o autonomie de 12 ore, iar ambele variante vin echipate cu bureţi acoperiţi cu piele ecologică şi un microfon performant extensibil.

Preţurile pentru România ale căştilor Logitech G din gama nouă sunt următoarele:

  • Logitech G332 – 269,90 lei
  • Logitech G432 7.1 – 359,90 lei
  • Logitech G635 7.1 – 679,90 lei
  • Logitech G935 7.1 (wireless)– 849,90 lei

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult