Ultimate Ears lansează HYPERBOOM: o boxă pentru petreceri în aer liber de 6 kg cu autonomie de 24 de ore

25.02.2020
Ultimate Ears lansează HYPERBOOM: o boxă pentru petreceri în aer liber de 6 kg cu autonomie de 24 de ore

Ultimate Ears, brandul de boxe Bluetooth al celor de la Logitech, a anunţat astăzi un nou model de boxă, superior celorlalte deja existente. Noua boxă se numeşte HYPERBOOM, cântăreşte 6 kilograme şi este dedicat celor care vor o boxă portabilă pe care să o folosească la petreceri în aer liber, aceasta oferind destul volum pentru a acoperi o zonă destul de mare. Faţă de alte modele din seria Ultimate Ears, noua boxă vine cu un design nou şi câteva funcţii dedicate.

Până acum, boxele Ultimate Ears veneau în carcase cilindrice, uşor de cărat, compatibile cu suporturi de bidon de apă la o bicicletă, care pot fi agăţate de un ghiozdan sau care pot fi cu uşurinţă cărate într-o mână. HYPERBOOM schimbă însă acest lucru. Noua boxă este paralelipipedică, o formă mai „tradiţională” pentru o boxă, şi vine cu un mâner din cauciuc, care pare să fie destul de rezistent pentru a susţine greutatea boxei.

Modelele precedente veneau cu una sau două surse posibile de conectare: fie Bluetooth, fie un cablu jack. Boxa HYPERBOOM însă, este compatibilă cu patru surse distincte: pot fi conectate două dispozitive Bluetooth simultan la aceasta, alături de o sursă pe jack de 3,5mm şi o sursă optică. Interesant este faptul că poţi conecta boxa la dispozitive fără să schimbi neapărat redarea pe acea sursă, dacă sunetul din sursa veche încă este redată, iar noua sursă nu are redare activă.

Desigur, boxa poate fi interconectată cu alte boxe Ultimate Ears în modul Party Up, pentru redare simultană, iar volumul şi conţionutul sunt sincronizate între toate.

La nivel de performanţă, HYPERBOOM promite 100 decibeli de volum, realizate de două woofere de 4,5”, unul poziţionat sus şi unul jos, alături de două tweetere de 1” fiecare, poziţionate central. La interior, Ultimate Ears spune că a integrat şi două radiatoare pentru răcire, ambele de dimensiunea unei boxe MEGABOOM. Există de asemenea şi un microfon care permite ajustarea automată a volumului şi frevenţelor de redare, adaptate la spaţiul în care boxa se află.

La 6 kilograme şi o înălţime de 35cm, boxa HYPERBOOM poate să redea muzică timp de 24 de ore la jumătate din volum şi poate fi folosită pe post de power bank, fiind echipată cu o mufă USB Type-A. Încărcarea este însă rapidă, fiind necesare doar 2,6 ore de încărcare cu adaptorul din pachet.

Desigur, o asemenea boxă nu este scumpă. Ultimate Ears HYPERBOOM va intra pe piaţa din SUA la preţul de 399 dolari americani, deci ne putem aştepta la un preţ de 400 euro, cel puţin, atunci când va fi lansată şi în Europa.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult