BOSE lansează noul Soundbar Ultra cu suprafață de sticlă și modul ‘AI Dialogue’

21.10.2023
BOSE lansează noul Soundbar Ultra cu suprafață de sticlă și modul 'AI Dialogue'

Bose a dezvăluit noul său model de soundbar denumit Ultra, care vine să înlocuiască modelul anterior, 900. Noul soundbar oferă un design actualizat, disponibil în culorile negru sau alb, cu o suprafață superioară din sticlă și un nou mod denumit ‘AI Dialogue’, conceput pentru a accentua vocile și a le face mai ușor de înțeles.

Acest nou model, numit oficial Bose Smart Ultra Soundbar, va concura direct cu soundbarele de la Sonos, precum Sonos Arc. Ca și în cazul rivalului său, Ultra de la Bose poate funcționa independent sau poate fi completat cu alte boxe Bose, inclusiv boxe pentru subwoofere.

Disponibil acum pe site-ul oficial al producătorului (Bose.com) la prețul de $899, la un preț identic cu modelul anterior, Smart Soundbar 900, principalul punct de atracție al noului Smart Ultra Soundbar pare să fie funcția A.I. Dialogue Boost.

Ce oferă noul Soundbar Ultra de la BOSE

Funcția utilizează tehnologia de învățare automată pentru a ajusta „echilibrul tonal” al sunetului, sporind claritatea vocilor fără a compromite efectele de sunet surround.

Deși multe alte soundbare oferă funcții similare de amplificare a dialogului, rămâne de văzut ce aduce în plus Bose cu acest model. În termeni de design, Smart Ultra Soundbar seamănă foarte mult cu predecesorul său, având aceeași suprafață de sticlă. Dispozitivul suportă audio Dolby Atmos, cu efecte de înălțime furnizate de difuzoarele orientate în sus.

Acestea sunt completate de tehnologia PhaseGuide de la Bose, care localizează efectele de sunet surround în zona de ascultare, chiar și acolo unde nu există boxe. Tehnologia TrueSpace de la Bose îmbunătățește audio-ul, în timp ce funcția QuietPort amplifică basul fără distorsiuni.

Ca și modelul anterior, Smart Ultra Soundbar vine cu o singură conexiune HDMI-eARC și suport pentru Apple’s AirPlay 2 și Spotify Connect. În plus, poate fi îmbunătățit cu boxe suplimentare Bose sau sincronizat cu căști Bose, inclusiv noile Bose QuietComfort Ultra Earbuds, datorită funcției SimpleSync.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult