Sonos pregătește și Sub Mini, un subwoofer mai ieftin pentru soundbar-urile sale

17.05.2022
Sonos pregătește și Sub Mini, un subwoofer mai ieftin pentru soundbar-urile sale
foto: The Verge

La doar câteva zile după ce Sonos a anunțat în mod oficial noul său soundbar Ray, The Verge a publicat noi informații despre următorul produs important al companiei. Este vorba despre un subwoofer accesibil, numit momentan Sub Mini. care să poată fi folosit de către utilizatorii de Sonos Ray și Beam, care nu beneficiază încă de un astfel de accesoriu la un preț apropiat de cel al soundbar-ului. Subwoofer-ul Sonos Sub din prezent costă mai mult decât dublu față de prețul soundbar-ului Ray, și este realizat mai degrabă pentru a fi folosit cu Sonos Arc, soundbar-ul premium al companiei.

Sonos Sub Mini ar putea fi soluția accesibilă pe care fanii brandului o așteptau

Tot The Verge a publicat anterior și primele informații și imagini despre Sonos Ray, sub numele de cod Fury, în urmă cu câteva săptămâni. Se pare că sursele publicației americane sunt de încredere, iar prima imagine cu Sonos Mini este realizată pe baza fotografiilor reale, pe care Verge nu le-a publicat. Subwoofer-ul Sub Mini este de formă cilindrică, spre diferență de Sub-ul deja existent care este dreptunghiular, însă are, de asemenea, un orificiu care trece prin centrul său.

Știam deja însă că forma acestei boxe va fi cilindrică, întrucât chiar Sonos a avut o scăpare în aplicația sa de mobil, unde a listat acest dispozitiv înainte de a-l anunța oficial.

Nu știm încă ce preț va avea Sub Mini, însă probabil că va fi unul mai mic sau apropiat de cel al Sonos Ray, care pornește de la 1.500 lei în România. Chiar dacă acestea vor fi cele mai ieftine produse ale companiei americane de pe piață pentru un sistem de subwoofer + soundbar, împreună vor ajunge probabil în jurul sumei de 3.000 lei.

Dispozitivele Sonos sunt diferite față de alte soundbar-uri din piață prin faptul că sunt conectate independent de alte dispozitive la internet, putând reda muzică de pe servicii precum Spotify fără alte dispozitive conectate. De asemenea, acestea pot fi împerecheate pentru a crea sisteme din diverse boxe într-una sau mai multe camere, pentru redare simultană. Toate aceste componente smart par să adauge considerabil la prețul acestor produse, însă și calitatea audio este una înaltă, chiar dacă nu la nivel „profesional” sau pentru „audiofili”.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult