Căştile Plantronics Blackwire 5200 UC, care ţintesc mediul de business, sunt disponibile în România

23.04.2018
Căştile Plantronics Blackwire 5200 UC, care ţintesc mediul de business, sunt disponibile în România

Plantronics a lansat pe piaţa din România căştile Blackwire 5200 UC. Acestea ţintesc mediul de business, în special departamentele şi furnizorii de servicii de call center şi customer care.

 

Modelele Blackwire 5200 dispun de anulare pasivă a zgomotului pentru a ajuta utilizatorii să nu fie perturbaţi de discuţiile din jur sau alte zgomote, dar şi de alertă dinamică pentru situaţiile în care utilizatorul încearcă să vorbească la microfon, dar a uitat că este trecut pe „mut”. Atunci dispozitivul „şopteşte” în urechea utilizatorului că trebuie să anuleze comanda „mut”. 

 

 

Blackwire 5200 sunt disponibile în două versiuni de configurare: o versiune cu două difuzoare, pentru sunet clar, bogat, cu procesare digitală a semnalului în ambele urechi; respectiv o versiune de tip call-center, cu un singur difuzor.

 

 

Seria Blackwire 5200 dispune de microfon cu anulare a zgomotului ambiental, cu EQ dinamic, care îşi ajustează automat setările atunci când utilizatorul se află într-o conversaţie, ascultă muzică sau alt tip de conţinut multimedia.

Căştile Plantronics Blackwire 5200 pot fi folosite conectate la computer, tabletă sau smartphone şi dispun de mai multe opţiuni de conectare: USB, USB-C sau jack audio universal de 3,5 mm.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult