Marca locală Tellur anunţă trei noi boxe Bluetooth

06.02.2018
Marca locală Tellur anunţă trei noi boxe Bluetooth

Marca românească Tellur, deţinută de compania ABN Systems International, a lansat trei noi boxe Bluetooth. Este vorba despre modelele Callisto, Electra şi Selene.

 

Callisto este o boxă de dimensiuni reduse, cu o greutate de 190 de grame. Modelul este disponibil în versiunile de culoare roşu şi negru. Dispozitivul oferă suport pentru patru moduri de redare: AUX, Bluetooth, radio FM, micro-SD. Totodată, boxa poate fi folosită pentru convorbiri hands-free. Autonomia bateriei este de aproximativ două ore la o încărcare completă.

Boxa Electra este mai puternică decât Callisto, are dimensiuni mai mari şi cântăreşte 369 de grame. Acest model dispune de un slot în care poate fi pus telefonul mobil şi oferă, suplimentar, opţiune de conectare prin USB. Autonomia bateriei este de aproximativ opt ore, potrivit producătorului.

 

 

Selene are carcasă metalică şi o greutate de 400 de grame. Selene suportă patru moduri de redare (AUX, Bluetooth, radio FM, micro-SD) şi funcţia de apel în regim mâini libere. Bateria încorporată asigură o autonomie de patru ore.

 

UPDATE. Preţurile pentru cele trei boxe sunt: Calisto – 45 de lei, Electra – 95 de lei, Selene – 75 de lei. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult