Plantronics a lansat Calisto 7200, un dispozitiv care îţi permite să organizezi un conference call oriunde

14.06.2018
Plantronics a lansat Calisto 7200, un dispozitiv care îţi permite să organizezi un conference call oriunde
Plantronics a lansat un dispozitiv portabil care permite organizarea unui conference call oriunde, pentru grupuri de până la şase persoane. Calisto 7200 este un speakerphone Bluetooth mobil cu patru microfoane direcţionale. Reglarea volumului, preluarea/încheierea apelurilor şi alte comenzi pot fi date prin intermediul butoanelor capacitive de care dispune dispozitivul. 
 
Calisto 7200 beneficiază de funcţie de reducere activă a zgomotului ambiental şi este certificat pentru Skype for Business şi conceput pentru aplicaţii UC (Unified Communications) şi VoIP de la Avaya, Cisco, Skype.
 
 
Cele patru microfoane de care dispune sunt de tip MEMS (Micro-Electro-Mechanical System) şi asigură un sunet clar, prin activarea automată în direcţia vocii vorbitorului.

Dispozitivul se poate conecta la computere, macOS sau Windows, şi prin intermediul conexiunii USB. Mai mult, Calisto 7200 este rezistent la praf şi apă (IP64) şi are o greutate de 270 de grame. 

 
Acumulatorul oferă o autonomie de până la şase ore şi jumătate, în regim de convorbire. Dispozitivul poate fi folosit şi ca difuzor de înaltă calitate pentru birou sau acasă, înlocuind kit-urile hands-free. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video