Apple a lansat o versiune mai ieftină a player-ului iPod Touch

30.05.2013
Apple a lansat o versiune mai ieftină a player-ului iPod Touch

Posibila versiune mai ieftină a telefonului iPhone este unul dintre subiectele preferate ale zvonurilor din această primă jumătate de an, însă până când acesta se va concretiza, dacă se va concretiza, Apple a ieşit la încălzire şi a lansat un iPod Touch mai ieftin.

Piaţa player-elor MP3 se află într-un declin constant de multă vreme, nici măcar regele neîncoronat iPod nereuşind să scape de această tendinţă. Cu toate acestea, Apple a lansat în toamnă cea de-a cincea generaţie a modelului iPod Touch, iar noua versiune mai ieftină este bazată tot pe acesta.

Ca şi produsul lansat în luna septembrie a anului trecut, noua versiune de iPod Touch oferă un ecran de 4” cu rezoluţie de 1136 x 640 pixeli, procesorul dual-core Apple A5, Bluetooth 4.0 şi conexiune wireless 802.11 a/b/g/n dual-band, păstrând toate celelalte caracteristici fizice de dimensiune şi greutate, fără a oferi însă şi toate opţiunile coloristice.

Spre deosebire de modelele anterioare, noul iPod Touch a pierdut camera foto cu senzor de 5 MP, păstrând-o doar pe cea frontală de 1,2 MP, şi a eliminat şi cordeluţa Loop. O altă diferenţă faţă de versiunile precedente de iPod Touch 5th generation o reprezintă şi apariţia opţiunii stocării de 16 GB, modelele originale oferind doar 32 sau 64 GB.

Acest model de iPod Touch va fi disponibil contra sumei de 229 euro, un preţ mai mic decât cel de 299 € sau 399€ pe care cumpărătorul l-ar fi plătit pentru versiunile de 32, respectiv 64 GB.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News