ASUS ZenWatch 3: primele imagini neoficiale [FOTO]

15.08.2016
ASUS ZenWatch 3: primele imagini neoficiale [FOTO]

Nu a durat mult de la zvonul că un nou ceas inteligent din gama ASUS ZenWatch va fi dezvăluit la IFA până când am primit primele fotografii cu dispozitivul. Se pare că acesta este deja în mâinile unei comisii de certificare, iar acest lucru a facilitat posibilitatea scăpării pe internet a unei serii de fotografii care prezintă noul smartwatch ZenWatch 3 în toată splendoarea sa.

Într-adevăr, ZenWatch 3 este un ceas inteligent cu display rotund, primul de acest gen realizat de ASUS. Acesta nu este foarte diferit la exterior faţă de un Moto 360 gen. 2 sau LG Watch Urbane, folosind un design clasic, simplu, fără prea multe pretenţii. Corpul ceasului este rotunjit pe toate părţile, iar pe laterala din dreapta pot fi găsite trei butoane. Două dintre ele par să fie obişnuite, care pot fi doar apăsate, în timp ce butonul din centru joacă rolul unei coroane digitale, cu rotaţie în jurul axului propriu.

Ceasul vine la pachet cu un încărcător de priză (modelul din imagine pare să fie de 110V, originea fotografiei putând fi China sau Statele Unite), alături de un cablu de încărcare. Acesta din urmă se conectează pe partea din spate a ceasului folosind un port magnetic cu două contacte. Construcţia ceasului pare să fie metalică în întregime, utilizarea unor materiale de calitate superioară sugerând şi un preţ mai mare la raft.

Momentan nu există alte detalii despre ZenWatch 3 pe canale oficiale sau neoficiale, însă cu siguranţă ASUS va aduce acest dispozitiv la târgul de tehnologie IFA, care începe la sfârşitul lunii august în Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult