Aplicaţia Google Play are o nouă interfaţă

10.04.2013
Aplicaţia Google Play are o nouă interfaţă

 

Google a anunţat ieri seară cea de-a patra actualizare majoră a magazinului pentru conţinut digital Play, aplicaţia dedicată urmând să devină disponibilă utilizatorilor de telefoane şi tablete Android 2.2 sau mai noi în cursul săptămânilor următoare.

Ajuns la versiunea 4.0, noul Google Play oferă o interfaţă complet refăcută, care foloseşte elementele grafice pe care Google le-a folosit pentru interfeţele produselor Now sau Google+. Punând mai puţin accent pe text în favoarea imaginilor, noul Google Play foloseşte blocurile de conţinut binecunoscute din Google Now, aşa-numitele „cards”, foloseşte o paletă coloristică cu nuanţe palide şi oferă o afişare superioară pentru telefoanele sau tabletele cu rezoluţii mari.

Din punct de vedere al funcţionalităţii, noul Google Play oferă o grupare mai bună a conţinutului similar şi un număr mai mare de recomandări, care vor fi prezentate într-o listă cu derulare infinită care promite şanse mai bune de descoperire a altor produse noi similare. Procedura de achiziţie a produselor noi a fost şi ea simplificată.

În caz că sunteţi nerăbdători, Google Play 4.0.25 este deja disponibil din surse neoficiale, însă aplicaţia este doar parţial funcţională deoarece noile metode de sortare şi afişare nu au fost încă activate integral.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News