Bitdefender 2015, noua versiune a suitei de produse pentru securitate este acum oficială

05.08.2014
Bitdefender 2015, noua versiune a suitei de produse pentru securitate este acum oficială

Bitdefender a lansat versiunea 2015 a colecţiei sale de produse pentru securitate, adaptată pentru a răspunde noilor ameninţări provenite din mediul online.

Cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu tehnologie Profiles, care analizează activitatea desfăşurată de utilizator şi autoreglează setările şi resursele pentru a susţine fiecare tip de acţiune.

Bitdefender Internet Security 2015

Modulul Wallet asigură securizarea datelor sensibile, pe care le ţine la îndemână cu ajutorul browser-ului securizat Safepay. Iar noul Quick Vulnerability Scanner avertizează în privinţa software-ului neactualizat şi vulnerabil  sau asupra setărilor nesigure ale sistemului.

OneClick Optimizer ajută la menţinerea vitezei de rulare a sistemului operare, iar tehnologia Bitdefender Photon se adaptează gradual pentru a îmbunătăţi vizibil performanţa. 

Bitdefender OneClick Optimizer

Modulul Autopilot luptă împotriva ameninţărilor cibernetice ajustând automat stările securitate, fără intervenţia utilizatorului. Raportul de securitate informează asupra a tot ce se întâmplă cu sistemul şi oferă informaţii care ajută utilizatorul să ia cele mai bune măsuri pentru siguranţa sa online.

Bitdefender - Panoul de control

Împreună cu noua suită de aplicaţii Bitdefender 2015, utilizatorii au la dispoziţie şi un nou website Bitdefender, optimizat pentru simplitate şi navigare rapidă de orice platformă şi browser. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult