Windows Store include Bing Maps pentru Windows 8

23.02.2012
Windows Store include Bing Maps pentru Windows 8

Microsoft aduce acum ultimele retuşuri ediţiei Consumer Preview a sistemului de operare Windows 8, disponibilă publicului larg începând cu 29 februarie.

Noul Windows Store creat pentru Windows 8

Printre noutăţi se numără şi noul Windows Store, a cărui interfaţă a fost surprinsă într-o imagine etalând ceea ce pare a fi o aplicaţie Bing Maps destinată pentru folosirea împreună cu ecranul touch al tablelor Windows 8.

Conform portalului chinezesc PCBeta, utilizatorii vor mai putea descărca din Windows Store şi o colecţie de jocuri ce numără titluri ca Hive Mind, Flow, Puzzle Touch, Cut The Rope şi Train Titans. În lista aplicaţiilor cele mai importante intră nume ca Mail, Calendar, People şi alte aplicaţii folosite pentru comunicare.

Cât despre Bing Maps, serviciul va fi disponibil dezvoltatorilor software pentru integrarea în aplicaţiile proprii, însă Microsoft lucrează şi la o versiune cu interfaţă Metro a aplicaţiei, special optimizată pentru ecrane touch şi disponibilă tuturor utilizatorilor Windows 8.

Pentru a afla cum arată noul Windows Store şi aplicaţiile găzduite de acesta nu mai avem de aşteptat decât o săptămână, Microsoft având plănuit un eveniment special de prezentare la Mobile World Congress 2012.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News