Facebook pregăteşte o aplicaţie Android dialer, cu funcţii avansate pentru blocarea apelurilor

23.03.2015
Facebook pregăteşte o aplicaţie Android dialer, cu funcţii avansate pentru blocarea apelurilor

După ce a dat greş cu Facebook Home, interfaţa de Android cu funcţii avansate pentru socializare, Facebook face o nouă încercare mai discretă pentru a-şi extinde influenţa asupra dispozitivelor cu Android, lansând un înlocuitor pentru meniul de apelare Android.

Aflată deja în fază de testare, noua aplicaţie vine cu funcţii noi şi utile, ajutând utilizatorii să blocheze apelurile telefonice care provin de la numere cunoscute pentru spam cu oferte promoţionale, blocate deja şi de alţi utilizatori. Potrivit Android Police, aplicaţia ˝îţi arată informaţii suplimentare despre numerele necunoscute care te apelează, blocând automat apelurile care provin de la numere deja blocate de alţii˝.

Facebook Phone

Confirmată de administratorii reţelei de socializare, aplicaţia botezată Facebook Phone este marcată ˝FB-only˝, indicând parcurgerea unei etape de testare internă, folosind un grup restrâns de utilizatori. Mai multe detalii despre aceasta am putea afla săptămâna viitoare cu ocazia conferinţei F8 adresată dezvoltatorilor, organizată la San Francisco.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult