Google Earth pentru Android primeşte un motor de afişare 3D nou şi actualizări mai rapide

23.10.2014
Google Earth pentru Android primeşte un motor de afişare 3D nou şi actualizări mai rapide

Google Maps este o aplicaţie foarte utilă pentru orientare sau navigaţie, însă dacă doriţi să zburaţi virtual pe deasupra Terrei şi să admiraţi gigantica colecţie de imagini din satelit a companiei, partenerul software Earth este o opţiune de neînlocuit. Simpatizanţii acestui produs care folosesc platforma software Android au un motiv de bucurie, Google Earth urmând să primească în curând cea mai consistentă actualizare din istoria sa.

În cadrul unui anunţ făcut ieri, Google a anunţat că aplicaţia Earth pentru Android va face saltul la versiunea 8.0 şi va aduce o serie consistentă de îmbunătăţiri bine-venite. Prima, şi cea mai importantă, este utilizarea unui nou motor software de procesare şi afişare 3D. Compania afirmă că această îmbunătăţire a procesării 3D este cea mai mare de la lansarea de acum zece ani a produsului, Google Earth urmând să ofere performanţe mai bune şi metode superioare de procesare care vor îmbunătăţi calitatea imaginii.

Cea de-a doua noutate este ritmul mai mai rapid de împrospătare a informaţiilor cartografice, Earth urmând să beneficieze de aceleaşi actualizări periodice ca partenerul său Google Maps. Cu această ocazie, Earth va oferi şi un mod nou de afişare pentru drumuri sau locuri, acesta înlocuind vechea paletă coloristică contrastantă cu una mai apropiată de nuanţele naturale ale imaginilor din satelit.

În final, cei care folosesc GPS-uri dedicate sau alte echipamente de urmărire şi salvează rute în format KML vor aprecia integrarea nativă cu Google Drive şi posibilitatea deschiderii acestora în aplicaţia Earth dintr-un singur pas.

Actualizarea la versiunea 8.0 a aplicaţiei Google Earth a început de ieri, compania afirmând că aceasta va deveni disponibilă tuturor utilizatorilor până săptămâna viitoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News