Google are în plan şi o tabletă de 10”?

Google are în plan şi o tabletă de 10”?

După ce tableta Nexus 7, construită de Asus la cererea Google, a fost foarte bine primită de presă, apar primele informaţii despre un alt produs similar. Doi producători de panouri LCD din Taiwan se pare c-au primit o comandă de afişaje de 10” de la Google. Este vorba despre Wintek şi AU Optronics. Primul este unul dintre producătorii panourilor folosite de Nexus 7. Mai multe detalii nu sunt cunoscute momenta, însă există posibilitatea ca să vedem în viitor o tabletă Nexus 10.

Google Nexus 7, construită de Asus

Google a ales dimensiunea de 7” pentru portabilitate. Principalul concurent pentru Nexus 7 nu este iPad 3, ci tableta Kindle Fire de la Amazon. Cei de la Google a fost de părere că portabilitatea este mai importantă decât dimensiunile afişajului. Pentru jocuri şi citirea cărţilor, Nexus 7 este mai uşor de ţinut în mână. Pe de altă parte, în ciuda zvonurilor de mai sus, Google nu dă niciun semn că vrea să ofere o tabletă mai mare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult