Galaxy Tab S3, noua tabletă Samsung cu sistem Android poate fi admirată în imagini de prezentare oficiale

06.06.2016
Galaxy Tab S3, noua tabletă Samsung cu sistem Android poate fi admirată în imagini de prezentare oficiale

Urmând zvonurilor apărute încă din luna februarie, vizând pregătirea a două noi tablete din seria Galaxy Tab S, cu ecrane de 9.7” şi 8”, designul de carcasă ales de Samsung poate fi admirat acum într-o primă serie de imagini.

Obţinute de specialiştii în zvonuri @evleaks, imaginile surprind varianta cu ecran de 9.7” a tabletei Galaxy Tab S3, în versiune pe negru şi alb.

Potrivit informaţiilor obţinute până acum, ambele variante ale tabletei folosesc rezoluţia 2048×1536, lăsând viitorii cumpărători să aleagă între beneficiile unui ecran spaţios şi avantajele unei construcţii compacte mai uşor de manevrat şi transportat.

Pregătite cu versiunea Android 6.0 Marshmallow, tabletele Galaxy Tab S3 sunt animate de chipsetul Snapdragon 652 (CPU octa-core cu patru nuclee Cortex-A72 şi patru nuclee Cortex-A53) şi ajutate cu 3GB memorie RAM. Configuraţia mai include o cantitate de 32GB memorie internă, modul 4G LTE opţional, respectiv cameră frontală de 8MP şi cameră foto de 8MP, ambele cu suport pentru filmare la rezoluţie 1080p.

Modelul Galaxy Tab S3 8.9” vine echipat cu un acumulator de 4000 mAh. Din păcate capacitatea acumulatorului folosit cu modelul de 9.7” nu este cunoscută, deocamdată.

Vezi şi Galaxy TabPro S: prima tabletă Samsung cu Windows 10

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult