iPad mini – marea lansare în Octombrie?

iPad mini - marea lansare în Octombrie?

După ce în septembrie va aduce pe piaţă cel mai mare telefon iPhone de până acum, Apple pregăteşte iPad Mini – o versiune mai mică şi mai ieftină de iPad, gândită să concureze în piaţa tabletelor compacte, alături de modele ca Nexus 7 şi Amazon Kindle Fire.

Apple pregăteşte iPad mini

Următoarea generaţie iPhone şi noua tabletă iPad ar urma să fie dezvăluite în cadrul unor evenimente de lansare diferite, programate să aibă loc în 12 septembrie şi perioada lunii octombrie. Prezentând cele două produse în evenimente de lansare separate, Apple se asigură că fiecare produs va capta întreaga atenţie a publicului, beneficiind totodată de expunere maximă în presa de specialitate.

Din puţinele informaţii circulate până acum la bursa zvonurilor, aflăm că tableta denumită generic „iPad Mini” este echipată cu un ecran mai mic de 8 inch (7.35 inch sau 7.85 inch), cu tehnologie Retina Display. Cât despre costuri, iPad mini ar putea avea un preţ de bază nu mai mare de 299 dolari, puţin mai mult decât Nexus 7 şi Kindle Fire, dar suficient cât să nu descurajeze clienţii Apple fideli, obişnuiţi oricum să plătească mai mult pentru gadget-urile preferate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult